ATG®-Hansker

ATG® setter innovasjon og kvalitet aller høyest når vi designer, utvikler og produserer hansker som forbedrer prestasjonene til vårt mes sofistikerte arbeidsverktøy, nemlig hånden. Vi har tro på å gjøre ting enkelt og tilbyr kun 4 varianter som alle er slitesterke, ekstremt behagelige og vennlige mot huden.

Alle hanskene våre er dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance og vasket før pakking, slik kan vi garantere at de er "ferske rett fra pakken", i henhold til Oeko-Tex® sertifiseringen. Alle ingredienser som benyttes i produksjonen av våre hansker overholder kravene fra REACH, og ingen av våre produkter inneholder stoffer som regnes som farlige eller skadelige på noen måte (SVHC-stoffer).

ATG® er kjent for å gjøre alt selv og garanterer at ingenting er satt ut til andre produsenter. 

KOMFORT – UTFØRELSE – HÅNDPLEIE

Hos ATG® utvikler vi ikke hanske for hanske, vi investerer i stedet i utvikling av teknologiplattformer som dekker kundenes behov. Med denne innfallsvinkelen sørger vi for en konsekvent opplevelse uansett hanskeserie (f.eks. AIRtech® for MaxiFlex® og MaxiCut®).

Teknologiplattformene våre er sentrert rundt tre hovedkonsepter – komfort, slitestyrke og HandCare™ (renslighet), som virker sammen og gir en ideell hanskeopplevelse for hvert spesifikke bruksområde.

ATG® GloveFinder

Finn de rette hanskene for jobben