AD-APT®

Holder varme hender kjølige, tørre og produktive

AD-APT®

KUNDEBEHOVET SOM INSPIRERTE OSS TIL Å UTVIKLE DENNE TEKNOLOGIEN

Ett gjennomgående krav stilles i hver eneste samtale vi har, nemlig komfort. I dag hevder 97 prosent av hanskebrukere at komfort er deres høyeste prioritet når de velger hansker, siden den største utfordringen er svette hender. Hvorfor?

Huden, kroppens største organ, brukes til å regulere temperaturen gjennom termoregulering (svette). Gjennomsnittlig inneholder huden vår 155 svettekjertler per kvadratcentimeter, men hendene våre har 83 prosent flere svettekjertler per kvadratcentimeter enn resten av kroppen. Baksiden på hendene våre inneholder 200 svettekjertler per kvadratcentimeter, mens på håndflatene er det 370 per kvadratcentimeter. Kombiner dette med en hanske på hånden, og det forklarer hvorfor svette hender fortsetter å være et stort problem. På tide med en forandring? Det mener vi hos ATG®

Se på videoen "3 intelligente trinn"

 • AD-APT®
  1

  REGULER: for en svalere hanskeopplevelse

  AD-APT-teknologien aktiveres av bevegelsen til hendene våre og økt temperatur inni hansken, noe som frigjør et naturlig kjølemiddel som holder hendene tørre og gjør dem kjøligere.

 • AD-APT®
  2

  VENTILER: for en friskere hanskeopplevelse

  AIRtech®-teknologien som brukes i oppbyggingen av MaxiFlex®-belegget har et nettverk av strukturerte tunneller som garanterer optimal luftkvalitet og temperatur inni hansken.

 • AD-APT®
  3

  SIRKULER: for en produktiv hanskeopplevelse

  Når hendene dine arbeider, beveger de seg og tvinger luft ut av den tettsittende MaxiFlex®-hansken gjennom de patenterte strukturerte tunnelene med AIRtech®-overflate. Dette aktiverer det vi kaller 360° pusting for å slippe ut fuktighet og garantere optimal luftkvalitet og temperatur inni hansken, noe som nå er ytterligere forbedret gjennom vår nye AD-APT®-teknologi.

Hvordan fungerer det?

Mikroinnkapsling er prosessen med å omslutte eller innkapsle en substans i en annen substans i veldig liten skala, og kapslene varierer fra mindre enn et mikron til flere hundre mikroner i størrelse. Forstørret mange ganger ser mikrokapselen som brukes til å transportere AD-APT®-teknologien, ut som en golfball hvor hver grop på ballen er en varmefølsom membran. Disse membranene inni gropene aktiveres av håndbevegelsene og den økende temperaturen inni hansken slik at kjølemidler (essensielle oljer) som brukes i AD-APT®-teknologien, frigjøres på hendene dine.

Oppdag den andre teknologiplattformen vår

Kundereaksjoner*

Responsen har vært en stor suksess. Mer behagelig, redusert svetting, tørre hender og en behagelig lukt har vært gjennomgående i tilbakemeldingene.

Dette har gamle MaxiFlex®-kunder fortalt oss i undersøkelser som er utført over hele verden:

 • 93 prosent av personene som deltok i undersøkelsen likte den svalende effekten og mente at den føltes naturlig.
 • 77 prosent merket mindre svetting.
 • 85 av de som deltok i undersøkelsen la merke til lukten fra AD-APT®-teknologien som de mente var frisk, oppfriskende og hygienisk.
 • 81 prosent sa at de virkelig ville vurdere å kjøpe en hanske med integrert AD-APT®-kjøleteknologi.

Flertallet av personene antok, uten å være informert om dette, at lukten var en ekstra hygienebehandling.

* Dette har trofaste MaxiFlex®-kunder fortalt oss i tester utført over hele verden**
**tilbakemeldingene ble gitt av 68 nåværende MaxiFlex®-brukere i en markedsundersøkelse utført våren 2014.

Dermatologisk godkjent

I samarbeid med partneren vår, Skin Health Alliance, har vi sørget for at AD-APT®-teknologiplattformen vår er dermatologisk godkjent. Godkjenningen fungerer som en garanti for at teknologien er trygg for huden, at vitenskapen og forskningen bak AD-APT® er solid og at den overholder internasjonale regulerende standarder.

Handcare®   Skin Health Alliance

AD-APT®

Nå blir ikoniske MaxiFlex® enda bedre takket være den nye AD-APT®-teknologien fra ATG®.

MaxiFlex® er utformet og utviklet som en hanske som puster, og har blitt selve normen for presisjonshåndtering i tørre omgivelser.

MaxiFlex Ultimate with AD-APT®

MaxiFlex Endurance with AD-APT®

KOMFORT – UTFØRELSE – HÅNDPLEIE

Hos ATG® utvikler vi ikke hanske for hanske, vi investerer i stedet i utvikling av teknologiplattformer som dekker kundenes behov. Med denne innfallsvinkelen sørger vi for en konsekvent opplevelse uansett hanskeserie (f.eks. AIRtech® for MaxiFlex® og MaxiCut®).

Teknologiplattformene våre er sentrert rundt tre hovedkonsepter – komfort, slitestyrke og HandCare™ (renslighet), som virker sammen og gir en ideell hanskeopplevelse for hvert spesifikke bruksområde.

ATG® GloveFinder

Finn de rette hanskene for jobben