Teknologiplattformer

Hvordan skiller ATG®-hansker seg ut?

ATG®s teknologiplattformer videreutvikles kontinuerlig av et kjerneteam som sammenholder markedsundersøkelser og markedsføringsanalyse med den nyeste teknologiske utviklingen. Dette danner grunnlaget som vi kontinuerlig forbedrer kundeopplevelsen ut fra, gjennom konstant fornyelse. Hvorfor? Det er fordi vi forstår hvor komplisert det er å velge og implementere et program for beskyttelse av hendene som virker, og som alle deltar i. På den ene siden ber arbeidsstyrken hele tiden om hansker som er mer behagelige, mens det på den annen side er et fokus på å redusere skader, kostnadene i forbindelse med disse skadene og forbedre arbeidsstyrkens effektivitet.

Via bruken av teknologiplattformene er målet vårt å kombinere komfort og anerkjennelse fra arbeidsstyrken med ytelse og sikkerhet. Vi har også nylig lagt til en teknologiplattform for velvære, som tar seg av hendene dine under og etter arbeid.
Produktene våre omfatter teknologi som følger et av tre temaer:

1. Komfort
2. Ytelse
3. HandCare™

Disse teknologiene brukes individuelt eller samlet for at du skal få en hanske som er garantert hudvennlig, takket være partnerskapet vårt med Skin Health Alliance. Alle hanskene våre er designet for å vare, og de kan vaskes i vaskemaskin, så vi føler oss trygge på at vi overholder vårt mål om å gi deg valuta for pengene.

Hver gang vi prater med folk som bruker hansker, forteller de oss først og fremst at hanskene må være komfortable, og derfor har vi to dedikerte komfortplattformer.

 

 

Ytelsesplattformene våre gjør oss i stand til å levere sikkerhetskarakteristikker som kommer med løsninger der det kan finnes farer.

Dette omfatter løsninger på fare for kutting, ekstreme temperaturer, væsker og grep.

Denne teknologien kan brukes individuelt eller samlet for å oppnå en kompromissløs ytelse.
 

 

CutTech®DuraTech®        GripTech®

LiquiTech®ThermTech®

Alle hanskene våre er dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance og ettervasket før innpakning, slik at vi kan garantere at de er «ferske fra pakken», slik det er sertifisert av Oeko-Tex®. Alle ingredienser som brukes i produksjon av hanskene, overholder kravene i REACH, og ingen av produktene våre inneholder stoffer som regnes som farlige.

Vi jobber kontinuerlig for å sørge for at opplevelsen med hansker fra ATG® er en skånsom opplevelse, både for brukerens hud og for miljøet. Som et uttrykk for det ansvaret vi anser at vi har overfor miljøet, har vi utnevnt et dedikert team som kontinuerlig måler og overvåker de økologiske korttids- og langtidsvirkningene alle produksjonsprosessene våre har. Ekspertisen til dette teamet hjelper oss også med å tenke fremover og forbedre ytelsen vår samt finne måter vi ytterligere kan minimere fotavtrykket vårt i det globale miljøet på. Hele overvåkningsprosessen er ISO 14001-sertifisert og fungerer som grunnlaget for det miljømessige rammeverket samt for HandCare®-programmet vårt.

ATG®-hansker. Garantert hudvennlig.

Holder varme hender kjølige, tørre og produktive

AD-APT®-teknologien aktiveres av bevegelsen til hendene våre og økt temperatur inni hansken, noe som frigjør et naturlig kjølemiddel som holder hendene tørre og gjør dem kjøligere. Selv om AD-APT®-teknologien kjøler ned hånden så det blir behagelig inni hansken, påvirkes ikke kroppens naturlige evne til å kontrollere temperaturen selv.

Den er utformet for å vare så lenge hansken brukes, og tåler vask.

Gir 360 graders pusting

AIRtech® har satt standarden for pusting. Den ble designet og utviklet for å forbedre komforten ved å eliminere varmeoppbyggingen inne i en hanske. Kundene våre har fortalt oss at det er ingenting som dette på markedet i dag. De kan ha på seg hansken lenger og med mer komfort enn alle hansker de har brukt tidligere. AIRtech® leveres, der belegget er påført, gjennom et patentert mikroskumnitrilbelegg. Disse ørsmå boblene danner et nettverk av mikrotunneler der varmen kan slippe ut naturlig, slik at hånden kan puste.

AIRtech® muliggjør det vi kaller for 360 graders pusting for hele hånden. Avkjølte hender er gladere, tryggere og mer produktive. Se etter AIRtech®-logoen.

ERGOtech<sup>®</sup>

For mindre trøtthet i hendene

ERGOtech® fokuserer på å få hansken til å virke som en del av huden. ERGOtech® er konsentrert om å gjøre hanskenes passform og følelse som god som mulig, noe som gir en overlegen brukeropplevelse. Et eksempel på denne teknologien er sammensetningene. Vi har utviklet sammensetningene til å forme seg etter hånden, noe som gir maksimal fleksibilitet under bruk. Ta på deg en MaxiFlex®, og du vil se hvordan sammensetningen former seg etter fingrene, noe som gir enestående fingerferdighet, fleksibilitet og berøringsfølsomhet.

Vi studerer fortløpende håndens dynamikk og dimensjoner som utgangspunktet for å lage våre egne håndformer, som brukes i overtrekkingsprosessen. Under den patenterte overtrekkingsprosessen reguleres tykkelsen på belegget av de godt opplærte og dyktige ingeniørene våre, og de sørger for at det er konsekvent på alle deler av hansken der det er påført. Vi kontrollerer også nøye hvor mye av belegget som absorberes inn i fôret. Hvorfor? Det sørger for at bare myke fibrer på innsiden av hansken kommer i kontakt med brukerens hånd.

Denne lidenskapen for detaljer fremgår også ved sammenligning av fôret med formene som brukes i dyppeprosessen. Vår proRange™, med 7 størrelser fra 5 (XXS) til 12 (XXXL)1 i håndleddet, ¾, helt nedsenket og for sjåfører. Dette er ikke en innfallsvinkel av typen «ett fôr passer for alle», som er mye brukt i bransjen. Vi bruker 34 typer fôr, som alle er individuelt skreddersydd i forhold til utformingen av sammensetningen som er brukt, hvilken dyppelinje som kreves, og selve håndformen. Sluttresultatet er en hanske som passer perfekt.

ERGOtech® er designet, utviklet og integrert i hanskene våre for å etterligne håndens naturlige konturer, noe som gir førsteklasses fleksibilitet, fingerferdighet og berøringsfølsomhet.

1 er kanskje ikke tilgjengelig for alle stiler.