Teknologiplattformer

Hvordan skiller ATG®-hansker seg ut?

ATG®s teknologiplattformer videreutvikles kontinuerlig av et kjerneteam som sammenholder markedsundersøkelser og markedsføringsanalyse med den nyeste teknologiske utviklingen. Dette danner grunnlaget som vi kontinuerlig forbedrer kundeopplevelsen ut fra, gjennom konstant fornyelse. Hvorfor? Det er fordi vi forstår hvor komplisert det er å velge og implementere et program for beskyttelse av hendene som virker, og som alle deltar i. På den ene siden ber arbeidsstyrken hele tiden om hansker som er mer behagelige, mens det på den annen side er et fokus på å redusere skader, kostnadene i forbindelse med disse skadene og forbedre arbeidsstyrkens effektivitet.

Via bruken av teknologiplattformene er målet vårt å kombinere komfort og anerkjennelse fra arbeidsstyrken med ytelse og sikkerhet. Vi har også nylig lagt til en teknologiplattform for velvære, som tar seg av hendene dine under og etter arbeid.
Produktene våre omfatter teknologi som følger et av tre temaer:

1. Komfort
2. Ytelse
3. HandCare™

Disse teknologiene brukes individuelt eller samlet for at du skal få en hanske som er garantert hudvennlig, takket være partnerskapet vårt med Skin Health Alliance. Alle hanskene våre er designet for å vare, og de kan vaskes i vaskemaskin, så vi føler oss trygge på at vi overholder vårt mål om å gi deg valuta for pengene.

Hver gang vi prater med folk som bruker hansker, forteller de oss først og fremst at hanskene må være komfortable, og derfor har vi to dedikerte komfortplattformer.

Ytelsesplattformene våre gjør oss i stand til å levere sikkerhetskarakteristikker som kommer med løsninger der det kan finnes farer.

Dette omfatter løsninger på fare for kutting, ekstreme temperaturer, væsker og grep.

Denne teknologien kan brukes individuelt eller samlet for å oppnå en kompromissløs ytelse.

Alle hanskene våre er dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance og ettervasket før innpakning, slik at vi kan garantere at de er «ferske fra pakken», slik det er sertifisert av Oeko-Tex®. Alle ingredienser som brukes i produksjon av hanskene, overholder kravene i REACH, og ingen av produktene våre inneholder stoffer som regnes som farlige.

Vi jobber kontinuerlig for å sørge for at opplevelsen med hansker fra ATG® er en skånsom opplevelse, både for brukerens hud og for miljøet. Som et uttrykk for det ansvaret vi anser at vi har overfor miljøet, har vi utnevnt et dedikert team som kontinuerlig måler og overvåker de økologiske korttids- og langtidsvirkningene alle produksjonsprosessene våre har. Ekspertisen til dette teamet hjelper oss også med å tenke fremover og forbedre ytelsen vår samt finne måter vi ytterligere kan minimere fotavtrykket vårt i det globale miljøet på. Hele overvåkningsprosessen er ISO 14001-sertifisert og fungerer som grunnlaget for det miljømessige rammeverket samt for HandCare®-programmet vårt.

ATG®-hansker. Garantert hudvennlig.

Holder varme hender kjølige, tørre og produktive

AD-APT®-teknologien aktiveres av bevegelsen til hendene våre og økt temperatur inni hansken, noe som frigjør et naturlig kjølemiddel som holder hendene tørre og gjør dem kjøligere. Selv om AD-APT®-teknologien kjøler ned hånden så det blir behagelig inni hansken, påvirkes ikke kroppens naturlige evne til å kontrollere temperaturen selv.

Den er utformet for å vare så lenge hansken brukes, og tåler vask.

Forbedret hanskehygiene som hendene dine får jobbe med.

Teknologien Viro-Gard® er lokalisert i det ytre belegget for å sikre at hanskens overflate alltid er frisk, som vist i illustrasjonen nedenfor. Dette garanterer at det alltid er et nytt lag Viro-Gard® belagt på overflaten til MaxiDex®.

MaxiDex® er også tilpasset berøringsskjerm, slik at du kan utføre de daglige oppgavene uten å måtte ta av hanskene og dermed beskytte hånden din mot ting som kan skrape og kutte den.

Teknologien Viro-Gard® som er innebygd i MaxiDex®-materialet er blitt testet og godkjent etter ISO 21702: 2019 – som bestemmer og måler antiviral aktivitet på plast og andre ikke-porøse overflater, også koronaviruset, NL63.

MaxiDex® 19-007

360 graders ventilering

AIRtech® setter standarden for ventilering, og er designet for å forbedre komfort ved å eliminere varmeoppbyggingen i en hanske. Brukere av våre hansker forteller oss at det finnes ikke noe tilsvarende på markedet i dag. Hanskene kan benyttes lengre og med mer komfort enn andre tilsvarende produkter. AIRtech® leveres gjennom et patentert "mikroskum nitril belegg". Hvor ørsmå "bobler" danner et nettverk av mikro tunneler der varmen kan slippe naturlig ut, slik hånden får "puste". AIRtech® muliggjør det vi kaller 360 graders ventilering i hele hånden. Avkjølte hender er mer fornøyd, tryggere og produktive. Se etter AIRtech® logoen.

For å unngå trette hender

ERGOtech® fokuserer på å få hansken til å føles som en del av huden. Vi har konsentrert oss om å gjøre hanskens passform og følelse så god som mulig, som igjen gir en overlegen brukeropplevelse.
Et eksempel er utvikling av en hanske som former seg etter hånden, og som gir optimal fleksibilitet under bruk. Ta på en MaxiFlex® hanske og man vil kjenne hvordan den former seg etter fingrene og håndens fasong. Dette gir en enestående brukeropplevelse og svært god komfort.
Vi har studert håndens dynamikk og utviklet hansker som har en unik sammensetning av fôr og belegg og sørger for at det bare er myke fiber på innsiden av hansken som kommer i kontakt med huden.
Vår proRange serie av hansker kommer i 7 ulike størrelser fra 5 (XXS) til 12 (XXXL)1, 3 ulike belegg serier (halvdyppet, 3/4 dyppet, heldyppet og såkalt "driver style"). Alle 34 ulike typer fôr er individuelt skreddersydd i forhold til utforming og bruk. Sluttresultatet er en hanske som passer perfekt til hånden.
ERGOtech® er utviklet, designet og integrert i hanskene våre for å etterligne håndens naturlige konturer, som igjen gir førsteklasses fleksibilitet, fingerfølsomhet og komfort.

1 er kanskje ikke tilgjengelig for alle stiler.

Mer komfort, mer ytelse, bedre beskyttelse

Vi tror at komfort og ytelse kan sitte sammen. Dette inspirerte oss til å utvikle en ny måte å lage hansker på, noe som gir tidligere uovertruffen komfort i kjemiske resistente arbeidshansker. Vi kaller denne revolusjonerende teknologiplattformen TRItech.
TRItechbruker tre lag som alle har et unikt og viktig formål som er bundet sammen for å skape en sterk, men fleksibel og komfortabel kompositt.

ATG® GloveFinder

Finn de rette hanskene for jobben