MaxiChem® Cut™ - 56-633 Gauntlet - 30 cm| ATG® Intelligent Glove Solutions
 

MaxiChem® Cut™ er designet og utviklet for de som jobber med kjemikalier hvor kuttresistens er nødvendig og er sertifisert som et Type A-produkt i samsvar med EN ISO 374:2016 + A1:2018.

  • CUTtech®
  • LIQUItech®
  • ERGOtech®
  • GRIPtech® Oil™
  • HandCare™
56-633

MaxiChem® Cut™ 56-633

BeleggGauntlet - 30 cm
Lengde (Størrelse 10)30 cm
Håndflatetykkelse1.40 mm
StørrelserStørrelse 7 (S) - Størrelse 11 (XXL)
Fri for silikonJa
EN 388 EN 388:2016 + A1:2018Ny4342B
EN ISO 374-1 EN ISO 374-1:2016/Type AJKLMNO

Innebygd teknologi

CUTtech®

For beskyttelse mot kutt og rift skader

Nyskapende fibre - CUTtech® kombinerer og blander garn og fiber for å oppnå ulik grad av beskyttelse mot kutt og rift. Vi benytter utelukkende velkjente leverandører av fiber og garn for å sikre optimal kvalitet på våre produkter. Sluttresultatet er innovative fibre og garn som er lette, fleksible og konstruert for maksimal ytelse.

LIQUItech®

For beskyttelse mot oljer, væsker og kjemikalier

Kjemikaliebestandighet - gis via LIQUItech®-teknologiplattformen vår.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

Ekstremt lette - syntetisk belegg kombinert med bransjeledende svært lett sømløst strikket fôr gir enestående komfort, følsomhet, passform og smidighet. 

Skreddersydd mansjett - holder mansjetten nær hånden slik at fingrene forblir i hansketuppen for optimal smidighet.

GRIPtech® Oil™

For bedre ytelse

Den glisikre overflatebehandlingen vår med mikrokopper gir kontrollert og enestående gripeevne for oljete og våte bruksområder. Det glisikre grepet påføres kun der det faktisk behøves – i håndflateområdet – for å sikre at fleksibiliteten ikke hemmes. 
Med GRIPtech® blir du mindre trøtt i hendene, noe som bedrer sikkerheten.

HandCare™

RENHET GARANTERT

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. Ikke bare sørger vi for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for medarbeiderne våre (ISO 45000, REACH), vi vasker også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ytterligere skritt for å sikre renslighet. Under vaskeprosessen foretrekker vi å bruke regnvann, som er behandlet og kontinuerlig resirkulert fra våre egne vannbehandlingsanlegg.

Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «bruksklare» som sertifisert av Oeko-Tex® i henhold til Standard 100. Vi bruker ikke SVHC under produksjonsprosessen. 

Som om ikke det er nok, er hanskene våre også dermatologisk akkreditert av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-stempelet gir, for første gang i sikkerhetsindustrien, profesjonelle hanskebrukere tillit til at ATG®s hanskeserie er «dermatologisk sikker», og at vitenskapen og forskningen bak den er robust.