MaxiChem® - 56-630 Gauntlet - 30 cm| ATG® Intelligent Glove Solutions
 

MaxiChem® er designet og utviklet for de som jobber med kjemikalier som krever et høyt beskyttelsesnivå og er sertifisert som et Type A-produkt i samsvar med EN ISO 374:2016 + A1:2018.

  • LIQUItech®
  • ERGOtech®
  • GRIPtech® Oil™
  • HandCare™
56-630

MaxiChem®

56-630 Gauntlet - 30 cm

BeleggGauntlet - 30 cm
Lengde (Størrelse 10)30 cm
Håndflatetykkelse1.30 mm
Fri for silikonJa
StørrelserStørrelse 7 (S) - Størrelse 11 (XXL)
EN 388 EN 388:2016 + A1:2018New4121A
EN ISO 374-1 EN ISO 374-1:2016/Type AJKLMNO

Innebygd teknologi

LIQUItech®

For beskyttelse mot oljer, væsker og kjemikalier

Kjemikaliebestandighet - gis via LIQUItech®-teknologiplattformen vår.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

Ekstremt lette - syntetisk belegg kombinert med bransjeledende svært lett sømløst strikket fôr gir enestående komfort, følsomhet, passform og smidighet. 

Skreddersydd mansjett - holder mansjetten nær hånden slik at fingrene forblir i hansketuppen for optimal smidighet.

GRIPtech® Oil™

For bedre ytelse

Den glisikre overflatebehandlingen vår med mikrokopper gir kontrollert og enestående gripeevne for oljete og våte bruksområder. Det glisikre grepet påføres kun der det faktisk behøves – i håndflateområdet – for å sikre at fleksibiliteten ikke hemmes. 
Med GRIPtech® blir du mindre trøtt i hendene, noe som bedrer sikkerheten.

HandCare™

For en skånsom hanskeopplevelse

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. I tillegg til å sørge for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for de ansatte, vasker vi også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ekstra trinn for å sørge for renslighet. Alt vannet vi bruker i denne vaskeprosessen, er oppsamlet regnvann som blir behandlet og kontinuerlig gjenvunnet fra våre egne vannbehandlingsanlegg. Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «ferske fra pakken», noe som er sertifisert av Oeko-Tex®, i henhold til standard 100.

Som om dette ikke er nok, er hanskene våre også dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-merket sørger for første gang i sikkerhetsbransjens historie for at arbeidere som bruker hansker, kan være sikre på at hele utvalget av hansker fra ATG® er «dermatologisk sikkert», og at forskningen bak dem holder mål.

Hele produksjonsprosessen vår er selvsagt i samsvar med kravene til de europeiske REACH-retningslinjene (registrering, evaluering, autorisering og begrensning av kjemiske stoffer). Vi bruker ikke noen stoffer som regnes som farlige, i produksjonsprosessen.