MaxiCut® Oil kombinerer kuttbeskyttelse med komfort, fleksibilitet og fingerferdighet for oljete og våte omgivelser.

  • CUTtech®
  • LIQUItech®
  • DURAtech®
  • ERGOtech®
  • GRIPtech® Oil™
  • HandCare™
34-504

MaxiCut® Oil™ 34-504

DesignHåndflatebelagt strikket hanske
Lengde (Størrelse 10)25 cm
Håndflatetykkelse1.60 mm
StørrelserStørrelse 6 (XS) - Størrelse 11 (XXL)
Fri for silikonNei
EN 388 EN 388:20034542
EN 388 EN 388:2016 + A1:2018Ny4443C

Innebygd teknologi

CUTtech®

For beskyttelse mot kutt og rift skader

Nyskapende fibre - CUTtech® kombinerer og blander garn og fiber for å oppnå ulik grad av beskyttelse mot kutt og rift. Vi benytter utelukkende velkjente leverandører av fiber og garn for å sikre optimal kvalitet på våre produkter. Sluttresultatet er innovative fibre og garn som er lette, fleksible og konstruert for maksimal ytelse.
Forsterkning - mellom tommelen og pekefingeren, forbedrer kuttbestandighet og forlenger hanskens levetid i et område som av natur er svakt.

LIQUItech®

For beskyttelse mot oljer, væsker og kjemikalier

Væskeavstøtende - gjennom bruk av to teknologiplattformer, i lag oppå hverandre, sikrer vi økt bestandighet mot olje via LIQUItech®-teknologiplattformen vår.

DURAtech®

Lengre bruk betyr økte besparelser

DURAtech® er en teknoligplattform designet for å øke hanskens levetid. Hvorfor? Fordi hansker som varer lenge er praktisk, økonomisk smart og miljøvennlig. Det handler ikke bare om slitestyrke, men også sørge for at hanskene er rene. Vi har utviklet våre hansker for å kunne vaskes i maskin, slik at den unike slitestyrken kan utnyttes til fulle.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

Forma, aderenza e sensibilità tattile - simula la “mano a riposo”, riducendone l’affaticamento e aumentando il comfort.
L’ultimissima tecnologia di lavorazione a filo continuo - utilizzata per produrre contorni lisci e arrotondati sulle punte delle dita, migliorando così la sensibilità tattile.
Penetrazione uniforme del nitrile nella fodera - che lascia unicamente la fodera soffice a contatto con la pelle.

GRIPtech® Oil™

For bedre ytelse

Optimert gripeevne - oppnådd gjennom overflatebehandlingen vår med mikrokopper, som gir et kontrollert grep. 
Med GRIPtech® blir du mindre trøtt i hendene, noe som bedrer sikkerheten.

HandCare™

RENHET GARANTERT

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. Ikke bare sørger vi for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for medarbeiderne våre (ISO 45000, REACH), vi vasker også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ytterligere skritt for å sikre renslighet. Under vaskeprosessen foretrekker vi å bruke regnvann, som er behandlet og kontinuerlig resirkulert fra våre egne vannbehandlingsanlegg.

Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «bruksklare» som sertifisert av Oeko-Tex® i henhold til Standard 100. Vi bruker ikke SVHC under produksjonsprosessen. 

Som om ikke det er nok, er hanskene våre også dermatologisk akkreditert av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-stempelet gir, for første gang i sikkerhetsindustrien, profesjonelle hanskebrukere tillit til at ATG®s hanskeserie er «dermatologisk sikker», og at vitenskapen og forskningen bak den er robust.