MaxiCut® Oil™ - 34-505 3/4 coated knitwrist| ATG® Intelligent Glove Solutions
 

MaxiCut® Oil kombinerer kuttbeskyttelse med komfort, fleksibilitet og fingerferdighet for oljete og våte omgivelser.

  • CUTtech®
  • LIQUItech®
  • DURAtech®
  • ERGOtech®
  • GRIPtech® Oil™
  • HandCare™
34-505

MaxiCut® Oil™

34-505 ¾ belagt strikket hanske

Belegg¾ belagt strikket hanske
Lengde (Størrelse 10)25 cm
Håndflatetykkelse1.60 mm
Fri for silikonNei
StørrelserStørrelse 6 (XS) - Størrelse 11 (XXL)
EN 388 EN 388:20034542
EN 388 EN 388:2016 + A1:2018New4443C

Innebygd teknologi

CUTtech®

For beskyttelse mot kutt og rift skader

Nyskapende fibre - CUTtech® kombinerer og blander garn og fiber for å oppnå ulik grad av beskyttelse mot kutt og rift. Vi benytter utelukkende velkjente leverandører av fiber og garn for å sikre optimal kvalitet på våre produkter. Sluttresultatet er innovative fibre og garn som er lette, fleksible og konstruert for maksimal ytelse.
Forsterkning - mellom tommelen og pekefingeren, forbedrer kuttbestandighet og forlenger hanskens levetid i et område som av natur er svakt.

LIQUItech®

For beskyttelse mot oljer, væsker og kjemikalier

Væskeavstøtende - gjennom bruk av to teknologiplattformer, i lag oppå hverandre, sikrer vi økt bestandighet mot olje via LIQUItech®-teknologiplattformen vår.

DURAtech®

Lengre bruk betyr økte besparelser

DURAtech® er en teknoligplattform designet for å øke hanskens levetid. Hvorfor? Fordi hansker som varer lenge er praktisk, økonomisk smart og miljøvennlig. Det handler ikke bare om slitestyrke, men også sørge for at hanskene er rene. Vi har utviklet våre hansker for å kunne vaskes i maskin, slik at den unike slitestyrken kan utnyttes til fulle.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

Forma, aderenza e sensibilità tattile - simula la “mano a riposo”, riducendone l’affaticamento e aumentando il comfort.
L’ultimissima tecnologia di lavorazione a filo continuo - utilizzata per produrre contorni lisci e arrotondati sulle punte delle dita, migliorando così la sensibilità tattile.
Penetrazione uniforme del nitrile nella fodera - che lascia unicamente la fodera soffice a contatto con la pelle.

GRIPtech® Oil™

For bedre ytelse

Optimert gripeevne - oppnådd gjennom overflatebehandlingen vår med mikrokopper, som gir et kontrollert grep. 
Med GRIPtech® blir du mindre trøtt i hendene, noe som bedrer sikkerheten.

HandCare™

For en skånsom hanskeopplevelse

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. I tillegg til å sørge for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for de ansatte, vasker vi også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ekstra trinn for å sørge for renslighet. Alt vannet vi bruker i denne vaskeprosessen, er oppsamlet regnvann som blir behandlet og kontinuerlig gjenvunnet fra våre egne vannbehandlingsanlegg. Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «ferske fra pakken», noe som er sertifisert av Oeko-Tex®, i henhold til standard 100.

Som om dette ikke er nok, er hanskene våre også dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-merket sørger for første gang i sikkerhetsbransjens historie for at arbeidere som bruker hansker, kan være sikre på at hele utvalget av hansker fra ATG® er «dermatologisk sikkert», og at forskningen bak dem holder mål.

Hele produksjonsprosessen vår er selvsagt i samsvar med kravene til de europeiske REACH-retningslinjene (registrering, evaluering, autorisering og begrensning av kjemiske stoffer). Vi bruker ikke noen stoffer som regnes som farlige, i produksjonsprosessen.