MaxiCut® Ultra™ (Sleeves) - 89-5745 Sleeves - 45 cm| ATG® Intelligent Glove Solutions
 

MMaxiCut® Ultra™-ermer er perfekte å kombinere med en av våre kutthansker for å kunne tilby økt beskyttelse av armene dine.

  • CUTtech®
  • HandCare™
89-5745

MaxiCut® Ultra™ (Sleeves) 89-5745

BeleggErmer – 45 cm
Lengde (Størrelse 10)45.5 cm
Thickness1.00 mm
Fri for silikonJa
StørrelserStørrelse 7 (S) - Størrelse 10 (XL)
EN 388 EN 388:2016 + A1:2018New3442C

Innebygd teknologi

CUTtech®

For beskyttelse mot kutt og rift skader

Nyskapende fibre - CUTtech® kombinerer og blander garn og fiber for å oppnå ulik grad av beskyttelse mot kutt og rift. Vi benytter utelukkende velkjente leverandører av fiber og garn for å sikre optimal kvalitet på våre produkter. Sluttresultatet er innovative fibre og garn som er lette, fleksible og konstruert for maksimal ytelse.

HandCare™

RENHET GARANTERT

Vi benytter HandCare®-programmet for alle ATG®-produkter. Vi påser ikke bare at alle elementene som benyttes i produksjonsprosessen er trygge for våre ansatte, vi vasker også alle endelige produkter etter produksjonsprosessen som et ekstra trinn for å påse renhet. I løpet av denne vaskeprosessen, foretrekker vi å bruke regnvann, som er behandlet og kontinuerlig resirkulert i våre egne vannbehandlingsanlegg. Slik kan vi garantere at de er «ferske fra pakken», slik det er sertifisert av Oeko-Tex® og sertifiserte i henhold til Standard 100 fra Oeko-Tex®.

Og om dette ikke er nok, er våre hansker og ermer også dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-stemplet gir, for første gang i bransjen, profesjonelle arbeidere sikkerhet om at ATG®s fullstendige produktutvalg er dermatologisk trygge og at utviklingen og forskningen som ligger bak dem er solid.

Vår fullstendige produksjonsprosess er selvfølgelig i samsvar med kravene til den europeiske REACH-forskriften (registrering, evaluering, autorisasjon og begrensning av kjemiske stoffer). Vi bruker ikke SVHC i vår produksjonsprosess.