44-3745 | ATG® Intelligent Glove Solutions
 

MaxiCut® Ultra™ er vår nyeste modell for tørre omgivelser som integrerer kjerneverdiene til MaxiCut® i en tynnere, mer behagelig og holdbar pakke.

44-3745

MaxiCut® Ultra™

44-3745 Håndflatebelagt strikket hanske

BeleggHåndflatebelagt strikket hanske
Lengde (Størrelse 10)24 cm
Håndflatetykkelse1.00 mm
Fri for silikonJa
StørrelserStørrelse 6 (XS) - Størrelse 12 (XXXL)
EN 388 EN 388:20034542
EN 388 EN 388:2016 + A1:20184542C

Teknologier inni denne hansken

For beskyttelse mot kutt og rift skader

Nyskapende fibre - vi anskaffer grunningrediensene våre, slik at vi selv kan utvikle egne unike høyytelsesgarn og -fibre som gir kuttbeskyttelse samtidig som høy grad av komfort opprettholdes.
Forsterkning - mellom tommelen og pekefingeren, forbedrer kuttbestandighet og forlenger hanskens levetid i et område som av natur er svakt.

360 graders ventilering

360° gjennomlufting - patentert mikronitrilskumbelegg gir 360° gjennomlufting, noe som gjør den til den mest pustende hansken på dagens marked.

Lengre bruk betyr økte besparelser

DURAtech® er en teknoligplattform designet for å øke hanskens levetid. Hvorfor? Fordi hansker som varer lenge er praktisk, økonomisk smart og miljøvennlig. Det handler ikke bare om slitestyrke, men også sørge for at hanskene er rene. Vi har utviklet våre hansker for å kunne vaskes i maskin, slik at den unike slitestyrken kan utnyttes til fulle.

For å unngå trette hender

Forma, aderenza e sensibilità tattile - simula la “mano a riposo”, riducendone l’affaticamento e aumentando il comfort.
L’ultimissima tecnologia di lavorazione a filo continuo - utilizzata per produrre contorni lisci e arrotondati sulle punte delle dita, migliorando così la sensibilità tattile. 
Penetrazione uniforme del nitrile nella fodera - che lascia unicamente la fodera soffice a contatto con la pelle.

For bedre ytelse

Optimert gripeevne - oppnådd gjennom overflatebehandlingen vår med mikrokopper, som gir et kontrollert grep.

For en skånsom hanskeopplevelse

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. I tillegg til å sørge for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for de ansatte, vasker vi også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ekstra trinn for å sørge for renslighet. Alt vannet vi bruker i denne vaskeprosessen, er oppsamlet regnvann som blir behandlet og kontinuerlig gjenvunnet fra våre egne vannbehandlingsanlegg. Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «ferske fra pakken», noe som er sertifisert av Oeko-Tex®, i henhold til standard 100.

Som om dette ikke er nok, er hanskene våre også dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-merket sørger for første gang i sikkerhetsbransjens historie for at arbeidere som bruker hansker, kan være sikre på at hele utvalget av hansker fra ATG® er «dermatologisk sikkert», og at forskningen bak dem holder mål.

Hele produksjonsprosessen vår er selvsagt i samsvar med kravene til de europeiske REACH-retningslinjene (registrering, evaluering, autorisering og begrensning av kjemiske stoffer). Vi bruker ikke noen stoffer som regnes som farlige, i produksjonsprosessen.