MaxiDex® er verdens første hybride hanske. Den kombinerer de beste egenskapene i presisjonshansker og engangshansker i vår nyskapende teknologi, ViroSan™, som vi eier alle rettigheter til. ViroSan™ er utformet for å hindre spredning av virus som kan feste seg til hansken.

  • ViroSan™
  • AD-APT®
  • ERGOtech®
  • LIQUItech®

MaxiDex® 19-007

19-007
DesignHelt belegg
Lengde (Størrelse 10)24 cm
Håndflatetykkelse0.70 mm
StørrelserStørrelse 6 (XS) - Størrelse 11 (XXL)
AD-APT®Ja
ISO 21702:2019 - VIRUSHEMMENDE AKTIVITETJa
VæskesikkerJa
Berøringsskjerm- tilpassetJa
3111A EN 388:2016 + A1:20183111A
Yes - Virus EN ISO 374-5:2016Yes - Virus
Paul Hipgrave
"MaxiFlex. Geniale hansker"

Innebygd teknologi

ViroSan™

Forbedret hanskehygiene som hendene dine får jobbe med

ViroSan™ er utviklet for å hindre spredning av virus som legger seg på hansken, og har også blitt testet med suksess mot NL63, en stamme koronavirus som kan infisere mennesker. Denne ligger i hanskebelegget gjennom vår egne teknologiplattform. ViroSan™ gir forbedret hanskehygiene som hendene dine får jobbe med.

AD-APT®

Holder varme hender kjølige, tørre og produktive

AD-APT®-teknologien aktiveres av bevegelsen til hendene våre, samt økt temperatur inni hansken. Dette frigjør et naturlig kjølemiddel i hansken som holder hendene tørre og gjør dem kjøligere. Teknologien er utformet for å vare så lenge hansken brukes, og tåler vask i maskin.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

ERGOtech® fokuserer på å få hansken til å føles som en del av huden. Vi har konsentrert oss om å gjøre hanskens passform og følelse så god som mulig, som igjen gir en overlegen brukeropplevelse.
Et eksempel er utvikling av en hanske som former seg etter hånden, og som gir optimal fleksibilitet under bruk. Ta på en MaxiFlex® hanske og man vil kjenne hvordan den former seg etter fingrene og håndens fasong. Dette gir en enestående brukeropplevelse og svært god komfort.
Vi har studert håndens dynamikk og utviklet hansker som har en unik sammensetning av fôr og belegg og sørger for at det bare er myke fiber på innsiden av hansken som kommer i kontakt med huden.
Vår proRange serie av hansker kommer i 7 ulike størrelser fra 5 (XXS) til 12 (XXXL)1, 3 ulike belegg serier (halvdyppet, 3/4 dyppet, heldyppet og såkalt "driver style"). Alle 34 ulike typer fôr er individuelt skreddersydd i forhold til utforming og bruk. Sluttresultatet er en hanske som passer perfekt til hånden.
ERGOtech® er utviklet, designet og integrert i hanskene våre for å etterligne håndens naturlige konturer, som igjen gir førsteklasses fleksibilitet, fingerfølsomhet og komfort.


1 er kanskje ikke tilgjengelig for alle stiler.

LIQUItech®

For beskyttelse mot oljer, væsker og kjemikalier

LIQUItech® teknologiplattform gir en væskebestandig barrière som på MaxiDex® gjør godkjenning etter EN ISO 374-5 mulig for VIRUS.

KOMFORT – UTFØRELSE – HÅNDPLEIE

Hos ATG® utvikler vi ikke hanske for hanske, vi investerer i stedet i utvikling av teknologiplattformer som dekker kundenes behov. Med denne innfallsvinkelen sørger vi for en konsekvent opplevelse uansett hanskeserie (f.eks. AIRtech® for MaxiFlex® og MaxiCut®).

Teknologiplattformene våre er sentrert rundt tre hovedkonsepter – komfort, slitestyrke og HandCare™ (renslighet), som virker sammen og gir en ideell hanskeopplevelse for hvert spesifikke bruksområde.

ATG® GloveFinder

Finn de rette hanskene for jobben