MaxiDry® Zero™ - 56-451 Fully coated knitwrist| ATG® Intelligent Glove Solutions
 

MaxiDry® Zero™ innlemmer kjerneverdiene til MaxiDry®-merket og fører komfort og væskeavstøtning sammen og kombinerer dem med vår THERMtech®-teknologiplattform.
Denne teknologien tilbyr termisk motstandsdyktighet opptil -10 °C/14 °F inni hansken under høy aktivitet med et belegg som er utformet for å beholde fleksibiliteten opptil -30 °C / -22 °F.

MaxiDry® Zero er sertifisert i henhold til de europeiske matstandardene og samsvarer med FDA CFR tittel 21 del 177.

  • THERMtech®
  • LIQUItech®
  • ERGOtech®
  • GRIPtech® Oil™
  • HandCare™
56-451

MaxiDry® Zero™

56-451 Helbelagt strikket hanske

BeleggHelbelagt strikket hanske
Lengde (Størrelse 10)28 cm
Håndflatetykkelse2.00 mm
Fri for silikon-
StørrelserStørrelse 7 (S) - Størrelse 11 (XXL)
EN 388 EN 388:20034232
EN 511 EN 511:2006021
EN 407 EN 407:2004X1XXXX
EN 388 EN 388:2016 + A1:2018New4232B
Ray Sutton
"MaxiDry. Flotte arbeidshansker "

Innebygd teknologi

THERMtech®

For beskyttelse mot varme eller kulde

Høye termiske isoleringsegenskaper – uten å ofre fleksibilitet, smidighet, vekt og komfort. Belegg og sømløse sammensyingsteknologier som gir termiske isoleringsegenskaper for å motstå kulde.

LIQUItech®

For beskyttelse mot oljer, væsker og kjemikalier

Væskeavvisning – for å holde fuktigheten unna huden din og sikre at hendene holder seg varme. Denne teknologien hindrer også at de som arbeider utendørs blir kalde på grunn av vinden.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

Supermykt og superfleksibelt belegg gir optimal fleksibilitet selv i ekstremt kalde omgivelser slik at du kan kanalisere energien til å varme opp i stedet for å bevege hånden.

Forsiktig satt sammen – Isolasjonssømmen er lagt vekk fra de fleksible og bevegelige punktene på hendene dine, dvs. knokene, for å sikre optimal komfort.

GRIPtech® Oil™

For bedre ytelse

Optimalisert grep – levert gjennom det ultramyke belegget for å sikre maksimal fleksibilitet og kontakt med tingene du håndterer. 
Med GRIPtech® blir du mindre trøtt i hendene, noe som bedrer sikkerheten.

HandCare™

For en skånsom hanskeopplevelse

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. I tillegg til å sørge for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for de ansatte, vasker vi også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ekstra trinn for å sørge for renslighet. Alt vannet vi bruker i denne vaskeprosessen, er oppsamlet regnvann som blir behandlet og kontinuerlig gjenvunnet fra våre egne vannbehandlingsanlegg. Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «ferske fra pakken», noe som er sertifisert av Oeko-Tex®, i henhold til standard 100.

Som om dette ikke er nok, er hanskene våre også dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-merket sørger for første gang i sikkerhetsbransjens historie for at arbeidere som bruker hansker, kan være sikre på at hele utvalget av hansker fra ATG® er «dermatologisk sikkert», og at forskningen bak dem holder mål.

Hele produksjonsprosessen vår er selvsagt i samsvar med kravene til de europeiske REACH-retningslinjene (registrering, evaluering, autorisering og begrensning av kjemiske stoffer). Vi bruker ikke noen stoffer som regnes som farlige, i produksjonsprosessen.