MaxiDry® Zero™ - 56-451 Fully coated knitwrist| ATG® Intelligent Glove Solutions
 

MaxiDry® Zero™ innlemmer kjerneverdiene til MaxiDry®-merket og fører komfort og væskeavstøtning sammen og kombinerer dem med vår THERMtech®-teknologiplattform.
Denne teknologien tilbyr termisk motstandsdyktighet opptil -10 °C/14 °F inni hansken under høy aktivitet med et belegg som er utformet for å beholde fleksibiliteten opptil -30 °C / -22 °F.

MaxiDry® Zero er sertifisert i henhold til de europeiske matstandardene og samsvarer med FDA CFR tittel 21 del 177.

  • THERMtech®
  • LIQUItech®
  • ERGOtech®
  • GRIPtech® Oil™
  • HandCare™
56-451

MaxiDry® Zero™

56-451 Helbelagt strikket hanske

BeleggHelbelagt strikket hanske
Lengde (Størrelse 10)28 cm
Håndflatetykkelse2.00 mm
Fri for silikon-
StørrelserStørrelse 7 (S) - Størrelse 11 (XXL)
EN 388 EN 388:20034232
EN 511 EN 511:2006021
EN 407 EN 407:2004X1XXXX
EN 388 EN 388:2016 + A1:2018New4232B
Ray Sutton
"MaxiDry. Flotte arbeidshansker "

Innebygd teknologi

THERMtech®

For beskyttelse mot varme eller kulde

Høye termiske isoleringsegenskaper – uten å ofre fleksibilitet, smidighet, vekt og komfort. Belegg og sømløse sammensyingsteknologier som gir termiske isoleringsegenskaper for å motstå kulde.

LIQUItech®

For beskyttelse mot oljer, væsker og kjemikalier

Væskeavvisning – for å holde fuktigheten unna huden din og sikre at hendene holder seg varme. Denne teknologien hindrer også at de som arbeider utendørs blir kalde på grunn av vinden.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

Supermykt og superfleksibelt belegg gir optimal fleksibilitet selv i ekstremt kalde omgivelser slik at du kan kanalisere energien til å varme opp i stedet for å bevege hånden.

Forsiktig satt sammen – Isolasjonssømmen er lagt vekk fra de fleksible og bevegelige punktene på hendene dine, dvs. knokene, for å sikre optimal komfort.

GRIPtech® Oil™

For bedre ytelse

Optimalisert grep – levert gjennom det ultramyke belegget for å sikre maksimal fleksibilitet og kontakt med tingene du håndterer. 
Med GRIPtech® blir du mindre trøtt i hendene, noe som bedrer sikkerheten.

HandCare™

RENHET GARANTERT

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. Ikke bare sørger vi for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for medarbeiderne våre (ISO 45000, REACH), vi vasker også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ytterligere skritt for å sikre renslighet. Under vaskeprosessen foretrekker vi å bruke regnvann, som er behandlet og kontinuerlig resirkulert fra våre egne vannbehandlingsanlegg.

Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «bruksklare» som sertifisert av Oeko-Tex® i henhold til Standard 100. Vi bruker ikke SVHC under produksjonsprosessen. 

Som om ikke det er nok, er hanskene våre også dermatologisk akkreditert av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-stempelet gir, for første gang i sikkerhetsindustrien, profesjonelle hanskebrukere tillit til at ATG®s hanskeserie er «dermatologisk sikker», og at vitenskapen og forskningen bak den er robust.