MaxiDry® - 56-425 3/4 coated knitwrist| ATG® Intelligent Glove Solutions
 

Folk har bedt oss om å lage en oljefrastøtende MaxiFlex® som fortsatt er supertynn, fleksibel, fingerferdig og komfortabel. Det har vi gjort, og den kalles for MaxiDry®.

  • LIQUItech®
  • ERGOtech®
  • GRIPtech® Oil™
  • HandCare™
56-425

MaxiDry®

56-425 ¾ belagt strikket hanske

Belegg¾ belagt strikket hanske
Lengde (Størrelse 10)24 cm
Håndflatetykkelse1.30 mm
Fri for silikonJa
StørrelserStørrelse 6 (XS) - Størrelse 11 (XXL)
EN 388 EN 388:20034121
EN 388 EN 388:2016 + A1:2018New4121A
Ray Sutton
"MaxiDry. Flotte arbeidshansker "

Innebygd teknologi

LIQUItech®

For beskyttelse mot oljer, væsker og kjemikalier

Væskeavstøting - vi har økt bestandigheten mot olje via LIQUItech®-teknologiplattformen vår.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

Ekstremt lett - syntetisk belegg kombinert med bransjeledende svært lett sømløst strikket fôr gir enestående komfort, følsomhet, passform og smidighet.

Låsende mansjett - sikrer at hansken ikke glir over hånden: en eksklusiv elastisk støtte i håndleddsområdet gir en låseeffekt for nær og tettsittende passform.

GRIPtech® Oil™

For bedre ytelse

Den glisikre overflatebehandlingen vår med mikrokopper gir kontrollert og enestående gripeevne for oljete og våte bruksområder. Det glisikre grepet påføres kun der det faktisk behøves – i håndflateområdet – for å sikre at fleksibiliteten ikke hemmes.

HandCare™

For en skånsom hanskeopplevelse

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. I tillegg til å sørge for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for de ansatte, vasker vi også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ekstra trinn for å sørge for renslighet. Alt vannet vi bruker i denne vaskeprosessen, er oppsamlet regnvann som blir behandlet og kontinuerlig gjenvunnet fra våre egne vannbehandlingsanlegg. Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «ferske fra pakken», noe som er sertifisert av Oeko-Tex®, i henhold til standard 100.

Som om dette ikke er nok, er hanskene våre også dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-merket sørger for første gang i sikkerhetsbransjens historie for at arbeidere som bruker hansker, kan være sikre på at hele utvalget av hansker fra ATG® er «dermatologisk sikkert», og at forskningen bak dem holder mål.

Hele produksjonsprosessen vår er selvsagt i samsvar med kravene til de europeiske REACH-retningslinjene (registrering, evaluering, autorisering og begrensning av kjemiske stoffer). Vi bruker ikke noen stoffer som regnes som farlige, i produksjonsprosessen.