MaxiDry® - 56-426 Gauntlet - 26 cm| ATG® Intelligent Glove Solutions
 

Folk har bedt oss om å lage en oljefrastøtende MaxiFlex® som fortsatt er supertynn, fleksibel, fingerferdig og komfortabel. Det har vi gjort, og den kalles for MaxiDry®.

  • LIQUItech®
  • ERGOtech®
  • GRIPtech® Oil™
  • HandCare™
56-426

MaxiDry® 56-426

BeleggGauntlet - 26 cm
Lengde (Størrelse 10)26 cm
Håndflatetykkelse1.00 mm
Fri for silikonJa
StørrelserStørrelse 6 (XS) - Størrelse 11 (XXL)
EN 388 EN 388:2016 + A1:2018New4111A
EN ISO 374-1 EN ISO 374-1:2016/Type CJa
Ray Sutton
"MaxiDry. Flotte arbeidshansker "

Innebygd teknologi

LIQUItech®

For beskyttelse mot oljer, væsker og kjemikalier

Væskeavstøting - vi har økt bestandigheten mot olje via LIQUItech®-teknologiplattformen vår.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

Ekstremt lett - syntetisk belegg kombinert med bransjeledende svært lett sømløst strikket fôr gir enestående komfort, følsomhet, passform og smidighet.

Låsende mansjett - sikrer at hansken ikke glir over hånden: en eksklusiv elastisk støtte i håndleddsområdet gir en låseeffekt for nær og tettsittende passform.

GRIPtech® Oil™

For bedre ytelse

Den glisikre overflatebehandlingen vår med mikrokopper gir kontrollert og enestående gripeevne for oljete og våte bruksområder. Det glisikre grepet påføres kun der det faktisk behøves – i håndflateområdet – for å sikre at fleksibiliteten ikke hemmes.

HandCare™

RENHET GARANTERT

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. Ikke bare sørger vi for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for medarbeiderne våre (ISO 45000, REACH), vi vasker også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ytterligere skritt for å sikre renslighet. Under vaskeprosessen foretrekker vi å bruke regnvann, som er behandlet og kontinuerlig resirkulert fra våre egne vannbehandlingsanlegg.

Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «bruksklare» som sertifisert av Oeko-Tex® i henhold til Standard 100. Vi bruker ikke SVHC under produksjonsprosessen. 

Som om ikke det er nok, er hanskene våre også dermatologisk akkreditert av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-stempelet gir, for første gang i sikkerhetsindustrien, profesjonelle hanskebrukere tillit til at ATG®s hanskeserie er «dermatologisk sikker», og at vitenskapen og forskningen bak den er robust.