Folk har bedt oss om å lage en oljefrastøtende MaxiFlex® som fortsatt er supertynn, fleksibel, fingerferdig og komfortabel. Det har vi gjort, og den kalles for MaxiDry®.

  • LIQUItech®
  • ERGOtech®
  • GRIPtech® Oil™
  • HandCare™

MaxiDry® 56-426

56-426
DesignGauntlet - 26 cm
Lengde (Størrelse 10)26 cm
Håndflatetykkelse1.00 mm
StørrelserStørrelse 6 (XS) - Størrelse 11 (XXL)
Fri for silikonJa
4111A EN 388:2016 + A1:20184111A
EN ISO 374-1:2016 + A1:2018/Type C
Yes EN ISO 374-5:2016Yes
Robert Sloat
"Jeg elsker MaxiFlex-hanskene deres"

Innebygd teknologi

LIQUItech®

For beskyttelse mot oljer, væsker og kjemikalier

Væskeavstøting - vi har økt bestandigheten mot olje via LIQUItech®-teknologiplattformen vår.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

Ekstremt lett - syntetisk belegg kombinert med bransjeledende svært lett sømløst strikket fôr gir enestående komfort, følsomhet, passform og smidighet.

Låsende mansjett - sikrer at hansken ikke glir over hånden: en eksklusiv elastisk støtte i håndleddsområdet gir en låseeffekt for nær og tettsittende passform.

GRIPtech® Oil™

For bedre ytelse

Den glisikre overflatebehandlingen vår med mikrokopper gir kontrollert og enestående gripeevne for oljete og våte bruksområder. Det glisikre grepet påføres kun der det faktisk behøves – i håndflateområdet – for å sikre at fleksibiliteten ikke hemmes.

HandCare™

RENHET GARANTERT

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. Ikke bare sørger vi for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for medarbeiderne våre (ISO 45000, REACH), vi vasker også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ytterligere skritt for å sikre renslighet. Under vaskeprosessen foretrekker vi å bruke regnvann, som er behandlet og kontinuerlig resirkulert fra våre egne vannbehandlingsanlegg.

Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «bruksklare» som sertifisert av Oeko-Tex® i henhold til Standard 100. Vi bruker ikke SVHC under produksjonsprosessen. 

Som om ikke det er nok, er hanskene våre også dermatologisk akkreditert av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-stempelet gir, for første gang i sikkerhetsindustrien, profesjonelle hanskebrukere tillit til at ATG®s hanskeserie er «dermatologisk sikker», og at vitenskapen og forskningen bak den er robust.

KOMFORT – UTFØRELSE – HÅNDPLEIE

Hos ATG® utvikler vi ikke hanske for hanske, vi investerer i stedet i utvikling av teknologiplattformer som dekker kundenes behov. Med denne innfallsvinkelen sørger vi for en konsekvent opplevelse uansett hanskeserie (f.eks. AIRtech® for MaxiFlex® og MaxiCut®).

Teknologiplattformene våre er sentrert rundt tre hovedkonsepter – komfort, slitestyrke og HandCare™ (renslighet), som virker sammen og gir en ideell hanskeopplevelse for hvert spesifikke bruksområde.

ATG® GloveFinder

Finn de rette hanskene for jobben