MaxiFlex® er designet og utviklet som en pustende hanske og har blitt en referanse for presisjonshåndtering i tørre miljøer ved å kombinere enestående komfort og de mest slitesterke hanskene i klassen.

Alle MaxiFlex®-hansker er dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance som en del av HandCare™-programmet vårt. De er også forhåndsvasket før innpakning, slik at vi kan garantere at de er «ferske fra pakken», slik det er sertifisert av Oeko-Tex®.
 

Forbedre ytelsen til de mest avanserte arbeidsredskapene dine – hendene dine – med de rette hanskene. Bare angi behovene dine i ATG® Glove Finder for å finne de rette hanskene for jobben du skal gjøre. Prøv ATG® Glove Finder

Prøv ATG® Glove Finder.

Hva kundene våre mener om MaxiFlex®

Robert Sloat
"Jeg elsker MaxiFlex-hanskene deres "
Louie Devore
"Jeg elsker hanskene deres "

KOMFORT – UTFØRELSE – HÅNDPLEIE

Hos ATG® utvikler vi ikke hanske for hanske, vi investerer i stedet i utvikling av teknologiplattformer som dekker kundenes behov. Med denne innfallsvinkelen sørger vi for en konsekvent opplevelse uansett hanskeserie (f.eks. AIRtech® for MaxiFlex® og MaxiCut®).

Teknologiplattformene våre er sentrert rundt tre hovedkonsepter – komfort, slitestyrke og HandCare™ (renslighet), som virker sammen og gir en ideell hanskeopplevelse for hvert spesifikke bruksområde.