MaxiFlex® Cut™ - 34-6743 Palm coated knitwrist| ATG® Intelligent Glove Solutions
 

MaxiFlex® Cut er en kuttbestandig MaxiFlex®-hanske som likevel er supertynn, fleksibel, fingerferdig og komfortabel. Den er også fri for dimetylformamid og fri for stoffer som regnes som farlige (REACH).

MaxiFlex® er dermatologisk godkjent og forhåndsvasket før innpakning, slik at vi kan garantere at hanskene er «ferske fra pakken».

  • CUTtech®
  • AIRtech®
  • DURAtech®
  • ERGOtech®
  • GRIPtech®
  • HandCare™
34-6743

MaxiFlex® Cut™

34-6743 Håndflatebelagt strikket hanske

BeleggHåndflatebelagt strikket hanske
Lengde (Størrelse 10)23 cm
Håndflatetykkelse0.90 mm
Fri for silikonJa
StørrelserStørrelse 6 (XS) - Størrelse 11 (XXL)
EN 388 EN 388:2016 + A1:2018New4X32B
Terry Angus
"En venn av meg ga meg et par av hanskene deres, og jeg elsker dem. Jeg er snekker og jobber nå for et firma som skifter ut vinduer. Hanskene deres er bedre enn noen andre hansker jeg har brukt. "

Innebygd teknologi

CUTtech®

For beskyttelse mot kutt og rift skader

Nyskapende fibre - CUTtech® kombinerer og blander garn og fiber for å oppnå ulik grad av beskyttelse mot kutt og rift. Vi benytter utelukkende velkjente leverandører av fiber og garn for å sikre optimal kvalitet på våre produkter. Sluttresultatet er innovative fibre og garn som er lette, fleksible og konstruert for maksimal ytelse.

Forsterkning - mellom tommelen og pekefingeren, forbedrer kuttbestandighet og forlenger hanskens levetid i et område som av natur er svakt.

AIRtech®

360 graders ventilering

360° gjennomlufting - patentert mikronitrilskumbelegg gir 360° gjennomlufting, noe som gjør den til den mest pustende hansken på dagens marked. AIRtech® setter standarden for ventilering.

DURAtech®

Lengre bruk betyr økte besparelser

MaxiFlex® har enestående slitestyrke og tåler 18.000 slitasjesykluser per millimeter takket være bruken av DURAtech®-beleggteknologi i beleggkonstruksjonen. MaxiFlex® har mer enn dobbelt så god bestandighet per millimeter belegg sammenlignet med andre hansker i klassen.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

Form, passform og følelse - etterligner hånden når den er i ro, for mindre trøtthet i hånden og økt komfort.

Nyeste trikotasjeteknologi -brukt for å oppnå jevne og avrundede fingertupper, for bedre fingertuppfølsomhet.

Fri fra gjennomslag - fra nitril, slik at huden kun kommer i kontakt med det myke fôret.

GRIPtech®

For bedre ytelse

Optimert gripeevne - oppnådd gjennom overflatebehandlingen vår med mikrokopper, som gir et kontrollert grep. 
Med GRIPtech® blir du mindre trøtt i hendene, noe som bedrer sikkerheten.

HandCare™

RENHET GARANTERT

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. Ikke bare sørger vi for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for medarbeiderne våre (ISO 45000, REACH), vi vasker også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ytterligere skritt for å sikre renslighet. Under vaskeprosessen foretrekker vi å bruke regnvann, som er behandlet og kontinuerlig resirkulert fra våre egne vannbehandlingsanlegg.

Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «bruksklare» som sertifisert av Oeko-Tex® i henhold til Standard 100. Vi bruker ikke SVHC under produksjonsprosessen. 

Som om ikke det er nok, er hanskene våre også dermatologisk akkreditert av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-stempelet gir, for første gang i sikkerhetsindustrien, profesjonelle hanskebrukere tillit til at ATG®s hanskeserie er «dermatologisk sikker», og at vitenskapen og forskningen bak den er robust.