34-8753 | ATG® Intelligent Glove Solutions
 

MaxiFlex® Cut er en kuttbestandig MaxiFlex®-hanske som likevel er supertynn, fleksibel, fingerferdig og komfortabel. Den er også fri for dimetylformamid og fri for stoffer som regnes som farlige (REACH).

MaxiFlex® er dermatologisk godkjent og forhåndsvasket før innpakning, slik at vi kan garantere at hanskene er «ferske fra pakken».

34-8753

MaxiFlex® Cut™

34-8753 ¾ belagt strikket hanske

Belegg¾ belagt strikket hanske
Lengde (Størrelse 10)24.5 cm
Håndflatetykkelse0.80 mm
Fri for silikonJa
StørrelserStørrelse 6 (XS) - Størrelse 11 (XXL)
EN 388 EN 388:20034331
EN 388 EN 388:2016 + A1:20184331B
Pernell Laster
"Jeg elsker hanskene deres. De er skikkelig gode arbeidshansker. "

Teknologier inni denne hansken

For beskyttelse mot kutt og rift skader

Nyskapende fibre - vi anskaffer grunningrediensene våre, slik at vi selv kan utvikle egne unike høyytelsesgarn og -fibre som gir kuttbeskyttelse samtidig som høy grad av komfort opprettholdes.

Forsterkning - mellom tommelen og pekefingeren, forbedrer kuttbestandighet og forlenger hanskens levetid i et område som av natur er svakt.

360 graders ventilering

360° gjennomlufting - patentert mikronitrilskumbelegg gir 360° gjennomlufting, noe som gjør den til den mest pustende hansken på dagens marked.

Lengre bruk betyr økte besparelser

MaxiFlex® har enestående slitestyrke og tåler 18.000 slitasjesykluser per millimeter takket være bruken av DURAtech®-beleggteknologi i beleggkonstruksjonen. MaxiFlex® har mer enn dobbelt så god bestandighet per millimeter belegg sammenlignet med andre hansker i klassen.

For å unngå trette hender

Form, passform og følelse - etterligner hånden når den er i ro, for mindre trøtthet i hånden og økt komfort.

Nyeste trikotasjeteknologi -brukt for å oppnå jevne og avrundede fingertupper, for bedre fingertuppfølsomhet.

Fri fra gjennomslag - fra nitril, slik at huden kun kommer i kontakt med det myke fôret.

For bedre ytelse

Optimert gripeevne - oppnådd gjennom overflatebehandlingen vår med mikrokopper, som gir et kontrollert grep.

For en skånsom hanskeopplevelse

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. I tillegg til å sørge for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for de ansatte, vasker vi også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ekstra trinn for å sørge for renslighet. Alt vannet vi bruker i denne vaskeprosessen, er oppsamlet regnvann som blir behandlet og kontinuerlig gjenvunnet fra våre egne vannbehandlingsanlegg. Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «ferske fra pakken», noe som er sertifisert av Oeko-Tex®, i henhold til standard 100.

Som om dette ikke er nok, er hanskene våre også dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-merket sørger for første gang i sikkerhetsbransjens historie for at arbeidere som bruker hansker, kan være sikre på at hele utvalget av hansker fra ATG® er «dermatologisk sikkert», og at forskningen bak dem holder mål.

Hele produksjonsprosessen vår er selvsagt i samsvar med kravene til de europeiske REACH-retningslinjene (registrering, evaluering, autorisering og begrensning av kjemiske stoffer). Vi bruker ikke noen stoffer som regnes som farlige, i produksjonsprosessen.