MaxiFlex® Elite™ - 34-274 Palm coated knitwrist| ATG® Intelligent Glove Solutions
 

MaxiFlex® EliteTM veier bare 14 gram og er vår letteste og tynneste MaxiFlex®, når du har behov for ekstrem fingerferdighet.

MaxiFlex® er dermatologisk godkjent og forhåndsvasket før innpakning, slik at vi kan garantere at hanskene er «ferske fra pakken».

  • AIRtech®
  • DURAtech®
  • ERGOtech®
  • GRIPtech®
  • HandCare™
34-274

MaxiFlex® Elite™ 34-274

BeleggHåndflatebelagt strikket hanske
Lengde (Størrelse 10)23 cm
Håndflatetykkelse0.80 mm
Fri for silikonJa
StørrelserStørrelse 6 (XS) - Størrelse 11 (XXL)
EN 388 EN 388:20034121
EN 388 EN 388:2016 + A1:2018New4121A
Rodolfo Lopez
"Jeg elsker virkelig MaxiFlex-hansker "

Innebygd teknologi

AIRtech®

360 graders ventilering

Desto mer effektiv lufting - varmen fra hånden din beveger seg gjennom den luftige overflaten fordi den er 35% tynnere enn andre tradisjonelle skumhansker som gjør at den puster 40% mer effektivt enn andre lignende hansker.

360° gjennomlufting - patentert mikronitrilskumbelegg gir 360° gjennomlufting, noe som gjør den til den mest pustende hansken på dagens marked. AIRtech® setter standarden for ventilering.

DURAtech®

Lengre bruk betyr økte besparelser

MaxiFlex® har enestående slitestyrke og tåler 12.000 slitasjesykluser per millimeter takket være bruken av DURAtech®-beleggteknologi i beleggkonstruksjonen. MaxiFlex® har mer enn dobbelt så god bestandighet per millimeter belegg sammenlignet med andre hansker i klassen.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

30% tynnere - enn tradisjonelle nitrilhansker i skum på markedet mens den gir lignende mekanisk yteevne til det av tradisjonelle nitrilhansker i skum.

Ultralett foring - bruken av en ultralett foring brukt for å produsere jevne og avrundete fingertupper, som forbedrer og maksimerer følsomheten på fingertuppene.

Form, passform og følelse - etterligner hånden når den er i ro, for mindre trøtthet i hånden og økt komfort.

Fri fra gjennomslag - fra nitril, slik at huden kun kommer i kontakt med det myke fôret.

GRIPtech®

For bedre ytelse

Optimert gripeevne oppnådd gjennom overflatebehandlingen vår med mikrokopper, som gir et kontrollert grep. 
Med GRIPtech® blir du mindre trøtt i hendene, noe som bedrer sikkerheten.

HandCare™

RENHET GARANTERT

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. Ikke bare sørger vi for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for medarbeiderne våre (ISO 45000, REACH), vi vasker også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ytterligere skritt for å sikre renslighet. Under vaskeprosessen foretrekker vi å bruke regnvann, som er behandlet og kontinuerlig resirkulert fra våre egne vannbehandlingsanlegg.

Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «bruksklare» som sertifisert av Oeko-Tex® i henhold til Standard 100. Vi bruker ikke SVHC under produksjonsprosessen. 

Som om ikke det er nok, er hanskene våre også dermatologisk akkreditert av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-stempelet gir, for første gang i sikkerhetsindustrien, profesjonelle hanskebrukere tillit til at ATG®s hanskeserie er «dermatologisk sikker», og at vitenskapen og forskningen bak den er robust.