MaxiFlex® Elite™ - 34-774W Palm coated knitwrist| ATG® Intelligent Glove Solutions
 

MaxiFlex® EliteTM veier bare 14 gram og er vår letteste og tynneste MaxiFlex®, når du har behov for ekstrem fingerferdighet.

MaxiFlex® er dermatologisk godkjent og forhåndsvasket før innpakning, slik at vi kan garantere at hanskene er «ferske fra pakken».

  • AIRtech®
  • DURAtech®
  • ERGOtech®
  • GRIPtech®
  • HandCare™
34-774W

MaxiFlex® Elite™

34-774W Håndflatebelagt strikket hanske

BeleggHåndflatebelagt strikket hanske
Håndflatetykkelse0.75 mm
Fri for silikonJa
EN 388 EN 388:2016 + A1:2018New3121A
EN 16350:2014 EN 16350:2014

Vertikal motstandsdyktighet Rv < 1,0 x 108 Ω.

Rodolfo Lopez
"Jeg elsker virkelig MaxiFlex-hansker "

Innebygd teknologi

AIRtech®

360 graders ventilering

Desto mer effektiv lufting - varmen fra hånden din beveger seg gjennom den luftige overflaten fordi den er 35% tynnere enn andre tradisjonelle skumhansker som gjør at den puster 40% mer effektivt enn andre lignende hansker.

360° gjennomlufting - patentert mikronitrilskumbelegg gir 360° gjennomlufting, noe som gjør den til den mest pustende hansken på dagens marked. AIRtech® setter standarden for ventilering.

DURAtech®

Lengre bruk betyr økte besparelser

MaxiFlex® har enestående slitestyrke og tåler 12.000 slitasjesykluser per millimeter takket være bruken av DURAtech®-beleggteknologi i beleggkonstruksjonen. MaxiFlex® har mer enn dobbelt så god bestandighet per millimeter belegg sammenlignet med andre hansker i klassen.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

30% tynnere - enn tradisjonelle nitrilhansker i skum på markedet mens den gir lignende mekanisk yteevne til det av tradisjonelle nitrilhansker i skum.

Ultralett foring - bruken av en ultralett foring brukt for å produsere jevne og avrundete fingertupper, som forbedrer og maksimerer følsomheten på fingertuppene.

Form, passform og følelse - etterligner hånden når den er i ro, for mindre trøtthet i hånden og økt komfort.

Fri fra gjennomslag - fra nitril, slik at huden kun kommer i kontakt med det myke fôret.

GRIPtech®

For bedre ytelse

Optimert gripeevne oppnådd gjennom overflatebehandlingen vår med mikrokopper, som gir et kontrollert grep. 
Med GRIPtech® blir du mindre trøtt i hendene, noe som bedrer sikkerheten.

HandCare™

For en skånsom hanskeopplevelse

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. I tillegg til å sørge for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for de ansatte, vasker vi også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ekstra trinn for å sørge for renslighet. Alt vannet vi bruker i denne vaskeprosessen, er oppsamlet regnvann som blir behandlet og kontinuerlig gjenvunnet fra våre egne vannbehandlingsanlegg. Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «ferske fra pakken», noe som er sertifisert av Oeko-Tex®, i henhold til standard 100.

Som om dette ikke er nok, er hanskene våre også dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-merket sørger for første gang i sikkerhetsbransjens historie for at arbeidere som bruker hansker, kan være sikre på at hele utvalget av hansker fra ATG® er «dermatologisk sikkert», og at forskningen bak dem holder mål.

Hele produksjonsprosessen vår er selvsagt i samsvar med kravene til de europeiske REACH-retningslinjene (registrering, evaluering, autorisering og begrensning av kjemiske stoffer). Vi bruker ikke noen stoffer som regnes som farlige, i produksjonsprosessen.