Nå blir ikoniske MaxiFlex® enda bedre takket være den nye AD-APT®-teknologien fra ATG®.

MaxiFlex® er dermatologisk godkjent og forhåndsvasket før innpakning, slik at vi kan garantere at hanskene er «ferske fra pakken».

  • AD-APT®
  • AIRtech®
  • DURAtech®
  • ERGOtech®
  • GRIPtech®
  • HandCare™
42-845

MaxiFlex® Endurance™ with AD-APT® 42-845

Design¾ belagt strikket hanske
Håndflatetykkelse1.10 mm
Fri for silikonNei
EN 388 EN 388:20034131
EN 388 EN 388:2016 + A1:2018Ny4131A
Ben Der Katt
"De passer så godt. Jeg har kontrollert følsomhet uten svette håndflater når jeg bruker disse hanskene. "

Innebygd teknologi

AD-APT®

Holder varme hender kjølige, tørre og produktive

AD-APT®-teknologien aktiveres av bevegelsen til hendene våre, samt økt temperatur inni hansken. Dette frigjør et naturlig kjølemiddel i hansken som holder hendene tørre og gjør dem kjøligere. Teknologien er utformet for å vare så lenge hansken brukes, og tåler vask i maskin.

AIRtech®

360 graders ventilering

AIRtech® setter standarden for ventilering, og er designet for å forbedre komfort ved å eliminere varmeoppbyggingen i en hanske. Brukere av våre hansker forteller oss at det finnes ikke noe tilsvarende på markedet i dag. Hanskene kan benyttes lengre og med mer komfort enn andre tilsvarende produkter. AIRtech® leveres gjennom et patentert "mikroskum nitril belegg". Hvor ørsmå "bobler" danner et nettverk av mikro tunneler der varmen kan slippe naturlig ut, slik hånden får "puste". AIRtech® muliggjør det vi kaller 360 graders ventilering i hele hånden. Avkjølte hender er mer fornøyd, tryggere og produktive. Se etter AIRtech® logoen.

DURAtech®

Lengre bruk betyr økte besparelser

DURAtech® er en teknoligplattform designet for å øke hanskens levetid. Hvorfor? Fordi hansker som varer lenge er praktisk, økonomisk smart og miljøvennlig. Det handler ikke bare om slitestyrke, men også sørge for at hanskene er rene. Vi har utviklet våre hansker for å kunne vaskes i maskin, slik at den unike slitestyrken kan utnyttes til fulle.

ERGOtech®

For å unngå trette hender

ERGOtech® fokuserer på å få hansken til å føles som en del av huden. Vi har konsentrert oss om å gjøre hanskens passform og følelse så god som mulig, som igjen gir en overlegen brukeropplevelse.
Et eksempel er utvikling av en hanske som former seg etter hånden, og som gir optimal fleksibilitet under bruk. Ta på en MaxiFlex®
hanske og man vil kjenne hvordan den former seg etter fingrene og håndens fasong. Dette gir en enestående brukeropplevelse og svært god komfort.
Vi har studert håndens dynamikk og utviklet hansker som har en unik sammensetning av fôr og belegg og sørger for at det bare er myke fiber på innsiden av hansken som kommer i kontakt med huden.
Vår proRange™ serie av hansker kommer i 7 ulike størrelser fra 5 (XXS) til 12 (XXXL)1, 3 ulike belegg serier (halvdyppet, 3/4 dyppet, heldyppet og såkalt "driver style"). Alle 34 ulike typer fôr er individuelt skreddersydd i forhold til utforming og bruk. Sluttresultatet er en hanske som passer perfekt til hånden.
ERGOtech® er utviklet, designet og integrert i hanskene våre for å etterligne håndens naturlige konturer, som igjen gir førsteklasses fleksibilitet, fingerfølsomhet og komfort.


1 er kanskje ikke tilgjengelig for alle stiler.

GRIPtech®

For bedre ytelse

Vi i ATG® mener at GREP er et viktig kriterium for økt sikkerhet. Vår GRIPtech® løsning med "mikrokopper" i belegget gir bedre gripe egenskaper, slik at arbeidet som utføres kan gjøres på en sikrere måte. I tillegg unngår en "trette" hender og bruker mindre kraft for å utføre samme arbeid.
For å oppnå denne effektive virkingen så benytter vi en patentert "beleggningsprosess" kun der hvor det er nødvendig for å maksimere fingerfølsomhet og fleksibilitet. Denne teknologien er utviklet for å fungere i både våte og tørre miljøer.
Vi benytter også denne teknologien sammen med CUTtech® for å oppnå en optimale balanse mellom grep og kuttebeskyttelse. Har man et fast grep så unngår man ofte at gjenstander sklir i hånden og forårsaker kutt eller rift.

HandCare™

RENHET GARANTERT

Vi bruker HandCare®-programmet vårt for hvert eneste ATG®-produkt. Ikke bare sørger vi for at alle elementene som brukes i produksjonsprosessen er trygge for medarbeiderne våre (ISO 45000, REACH), vi vasker også alle hanskene etter produksjonsprosessen som et ytterligere skritt for å sikre renslighet. Under vaskeprosessen foretrekker vi å bruke regnvann, som er behandlet og kontinuerlig resirkulert fra våre egne vannbehandlingsanlegg.

Dette gjør at vi kan garantere at hanskene våre er «bruksklare» som sertifisert av Oeko-Tex® i henhold til Standard 100. Vi bruker ikke SVHC under produksjonsprosessen. 

Som om ikke det er nok, er hanskene våre også dermatologisk akkreditert av Skin Health Alliance. Skin Health Alliance-stempelet gir, for første gang i sikkerhetsindustrien, profesjonelle hanskebrukere tillit til at ATG®s hanskeserie er «dermatologisk sikker», og at vitenskapen og forskningen bak den er robust.