RETRNINGSLINJER FOR INFORMASJONSKAPSLER | ATG® Intelligent Glove Solutions
 

RETRNINGSLINJER FOR INFORMASJONSKAPSLER

Sist oppdatert [23-08-2018]


INNLEDNING

ATG Intelligent Glove Solutions («vi» eller «oss» eller «vår») kan bruke informasjonskapsler, nettvarder, sporingspiksler og andre sporingsteknologier når du besøker nettstedet vårt www.atg-glovesolutions.com eller vip.atg-glovesolutions.com, inkludert enhver annen medieform, mediekanal, mobilnettsted eller mobilapp som er relatert til eller forbundet med dette (samlet kalt «nettstedet») for å tilpasse nettstedet og forbedre opplevelsen din.

Vi forbeholder oss rettigheten til å foreta endringer i disse retningslinjer for informasjonskapsler når som helst og av hvilken som helst grunn. Vi varsler deg om endringer ved å oppdatere datoen «sist oppdatert» på disse retningslinjer for informasjonskapsler. Alle endringer trer i kraft umiddelbart etter at oppdateringen av retningslinjer for informasjonskapsler er lagt ut, og du fraskriver deg retten til å motta spesifikk melding om slike endringer.

Du oppmuntres til å regelmessig gå gjennom disse retningslinjer for informasjonskapsler for å holde deg informert om oppdateringer. Det anses at du har blitt gjort oppmerksom på, du vil være underlagt og du anses å ha godkjent endringene i de reviderte retningslinjer for informasjonskapsler hvis du fortsetter bruken av nettstedet etter datoen da disse reviderte retningslinjer for informasjonskapsler ble lagt opp.

 

BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

En «informasjonskapsel» er en streng med informasjon som tilordner deg en unik identifikator som vi lagrer på datamaskinen din. Nettleseren din oppgir da denne unike identifikatoren for bruk hver gang du åpner en spørring til nettstedet. Vi benytter informasjonskapsler på nettstedet for å, blant annet, holde oversikt over tjenestene du har brukt, oppføre registreringsinformasjonen og brukerpreferansene dine, holde deg pålogget på nettstedet, forenkle kjøpsprosedyrene og spore sidene du besøker. Informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes og forbedre brukeropplevelsen din.

 

TYPER AV INFORMASJONSKAPSLER

Følgende typer av informasjonskapsler kan brukes når du besøker nettstedet:

Navn

Leverandør

Beskrivelse

Utløpsdato

Kategori

__cfduid

medium.com

Brukes av innholdsnettverket, Cloud flare, for å identifisere klarert nettrafikk.

1 år

Funksjonell

_ga

atg

Brukes for og skille brukere. 

2 år

analyse

_gat

atg

Brukes for å justere forespørselshyppighet. Hvis Google Analytics er distribuert via Google Tag Manager, blir denne informasjonskapselen kalt _dc_gtm_<property-id>.

økt

analyse

_gid

atg

Brukes for og skille brukere. 

1 dag

analyse

CONSENT

youtube.com

Etter at du klikker på koblingen til YouTube, aktiveres denne informasjonskapselen. 

økt

annonsering

GPS

youtube.com

Brukes for annonsering basert på brukerens lokasjon.

økt

annonsering

has_js

atg

Markerer hvis nettleserens egenskaper inkluderer bruk av JavaScript for å forbedre brukeropplevelsen.

økt

Funksjonell

IDE

doubleclick.net

Denne informasjonskapselen opprettes av Google DoubleClick og brukes til å vise tilpassede annonser basert på tidligere besøk til nettstedet vårt.

1 år 15 dager

analyse

PREF

youtube.com

Denne informasjonskapselen lagrer preferansene dine og annen informasjon, spesielt det foretrukne språket, hvor mange søkeresultater du vil vise på siden og om du vil aktivere Googles SafeSearch-filter eller ikke. 

2 år

annonsering

VISITOR_INFO1_LIVE

youtube.com

En YouTube-informasjonskapsel som måler båndbredden din for å avgjøre om du før det nye eller gamle videogrensesnittet.

179 dager

annonsering

YSC

youtube.com

Brukes for annonsering basert på brukerens lokasjon.

økt

annonsering

 

Informasjonskapsler for markedsføring

Informasjonskapsler for markedsføring plasseres på datamaskinen din av annonsører og annonseservere for å vise annonser som anses å være av interesse for deg. Disse informasjonskapslene tillater at annonsører og annonseservere samler inn informasjon om besøkene dine på nettstedet og andre nettsteder, veksler mellom annonser som sendes til en spesifikk datamaskin og sporer hvor ofte en annonse har blitt vist og hvem som så den. Disse informasjonskapslene er koblet til datamaskinen din og samler ikke inn personopplysningene dine.

 

INFORMASJONSKAPSLER FOR ANALYSE

Informasjonskapsler for analyse overvåker hvordan brukere nådde frem til nettstedet og hvordan de samhandler med og flytter seg rundt når de er på nettstedet. Disse informasjonskapslene forteller oss om hvilke funksjoner på nettstedet som fungerer best og hvilke funksjoner som kan forbedres.

 

Våre informasjonskapsler

Våre informasjonskapsler er «førsteparts informasjonskapsler» og de kan være enten permanente eller midlertidige. Disse informasjonskapslene er nødvendige, uten dem vil nettstedet ikke fungere riktig eller det vil ikke kunne levere visse funksjonaliteter og egenskaper. Enkelte av disse kan deaktiveres manuelt i nettleseren din, men dette kan påvirke funksjonaliteten til nettstedet.

 

Informasjonskapsler for tilpasning

Informasjonskapsler for tilpasning brukes for å gjenkjenne besøkende som kommer tilbake til nettstedet. Vi bruker disse informasjonskapslene for å registrere nettleserhistorikken din, sidene du har besøkt og innstillingene og preferansene dine hver gang du besøker nettstedet.

 

Informasjonskapsler for sikkerhet

Informasjonskapsler for sikkerhet hjelper oss med å identifisere og forhindre sikkerhetsrisikoer. Vi bruker disse informasjonskapslene for å godkjenne brukere og beskytte brukerdata fra autentiserte parter.

 

Informasjonskapsler for nettstedsadministrasjon

Informasjonskapsler for nettstedsadministrasjon brukes for å opprettholde identiteten din eller økten på nettstedet slik at du ikke utilsiktet logges av og all informasjon du angir beholdes fra side til side. Disse informasjonskapslene kan ikke slås av individuelt, men du kan deaktivere alle informasjonskapsler i nettleseren din.

 

Tredjeparts informasjonskapsler

Tredjeparts informasjonskapsler kan plasseres på datamaskinen din når du besøker nettstedet av selskaper som kjører visse tjenester som vi tilbyr. Disse informasjonskapslene tillater at tredjeparter samler inn og sporer visse opplysninger om deg. Disse informasjonskapslene kan deaktiveres manuelt i nettleseren din.

 

KONTROLL AV INFORMASJONSKAPSLER

De fleste nettlesere er konfigurert for å godta informasjonskapsler som standard. Men du kan også fjerne eller avvise informasjonskapsler under innstillingene til nettleseren. Vær oppmerksom på at en slik handling kan påvirke tilgjengeligheten og funksjonaliteten til nettstedet.

For mer informasjon om hvordan du kontrollerer informasjonskapsler, kan du se innstillingene for nettleseren om hvordan du kan kontrollere eller avvise informasjonskapsler, eller du kan gå til følgende koblinger:

Apple Safari

Google Chrome

Microsoft Edge

Microsoft Internet Explorer

Mozilla Firefox

Opera

Android (Chrome)

Blackberry

Iphone eller Ipad (Chrome)

Iphone eller Ipad (Safari)

 

I tillegg kan du velge å ikke bruke visse tredjeparts informasjonskapsler gjennom verktøyet Verktøy for deaktivering til Network Advertising Inititative.

 

ANDRE SPORINGSTEKNOLOGIER

I tillegg til informasjonskapsler, kan vi bruke nettvarder, pikseltagger og andre sporingsteknologier på nettstedet for å hjelpe med å tilpasse nettstedet og forbedre opplevelsen din. En «nettvarde» eller «pikseltagg» er veldig små objekter eller bilder som er innebygd i en nettside eller e-post. De brukes for å spore antallet brukere som har besøkt visse sider og vist e-poster og de samler inn andre statistiske data. De samler bare inn et begrenset sett med data, som et informasjonskapselnummer, klokkeslettet og datoen på siden eller e-postvisning og en beskrivelse av siden eller e-posten hvor de befinner seg. Nettvarder og pikseltagger kan ikke avvises. Men du kan begrense deres bruk ved å kontrollere informasjonskapsler som samhandler med dem.

 

PERSONVERNERKLÆRING

For mer informasjon om hvordan vi bruker informasjon som samles inn av informasjonskapsler og andre sporingsteknologier, kan du se personvernerklæringen vår som er lagt opp på nettstedet vårt. Disse retningslinjene for informasjonskapsler er en del av og innebygd i personvernpolicyen vår. Ved å bruke nettstedet, godtar du å være underlagt disse retningslinjene for informasjonskapsler og personvernerklæringen vår.

 

KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om disse retningslinjene for informasjonskapsler, kan du kontakte oss på e-post på info@atg-glovesolutions.com eller via post på:

 

ATG Lanka Pvt Ltd

7 Spur Road

11450

Katanayke

Sri Lanka