ATG GDPR-PERSONVERNMELDING

Sist oppdatert [23-08-2018]


INNLEDNING

Takk for at du valgte å være en del av fellesskapet til ATG Intelligent Glove Solutions («vi» eller «oss» eller «vår»). Vi er forpliktet til å beskytte dine personopplysninger og din rett til personvern. Hvis du har spørsmål eller bekymringer knyttet til våre retningslinjer eller våre praksiser i forbindelse med dine personopplysninger, kan du kontakte oss på info@atg-glovesolutions.com.

Når du bruker nettstedet vårt www.atg-glovesolutions.com eller vip.atg-glovesolutions.com («nettsted») og bruker våre tjenester, stoler du på oss med dine personopplysninger. Vi tar ditt personvern veldig alvorlig. I denne personvernmeldingen, beskriver vi vår personvernpolicy. Vi ønsker å beskrive til deg på den tydeligste måten som er mulig hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og hvilke rettigheter du har i sammenheng med den. Hvis det finnes vilkår i denne personvernerklæringen som du ikke godtar, ber vi deg om å avslutte bruken av nettstedet vårt og tjenestene våre.

Denne personvernerklæringen gjelder all informasjon som er innsamlet gjennom nettstedene våre (som på www.atg-glovesolutions.com og vip.atg-glovesolutions.com) og/eller andre relaterte tjenester, salg, markedsføring eller arrangementer (vi refererer til dem samlet i denne personvernerklæringen som «nettstedene»).  

Les denne personvernerklæringen nøye, da den vil hjelpe deg med å foreta informerte avgjørelser om deling av dine personopplysninger med oss.

 

Innholdsfortegnelse

  1. HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI INN?
  2. HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONEN DIN?
  3. BLIR INFORMASJONEN DIN DELT MED ANDRE?
  4. BRUKER VI INFORMASJONSKAPSLER OG ANDRE SPORINGSTEKNOLOGIER?
  5. BLIR INFORMASJONEN DIN OVERFØRT INTERNASJONALT?
  6. HVORDAN STILLER VI OSS ANGÅENDE TREDJEPARTS NETTSTEDER?
  7. HVOR LENGE OPPBEVARER VI INFORMASJONEN DIN?
  8. HVORDAN HOLDER VI INFORMASJONEN DIN TRYGG?
  9. HVA ER PERSONVERNSRETTIGHETENE DINE?
  10. OPPDATERER VI DENNE ERKLÆRINGEN?
  11. HVORDAN KAN DU TA KONTAKT MED OSS ANGÅENDE DENNE ERKLÆRINGEN?

 

HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI INN?

Personopplysninger du gir oss  

Kortsluttet: Vi samler inn personopplysninger som du gir oss, slik som navn, adresse, kontaktinformasjon, passord og sikkerhetsdata.

Vi samler inn personopplysninger som du frivillig oppgir til oss ved [registrering på nettsteder] uttrykker en interesse om å innhente informasjon om oss eller våre produkter og tjenester, når du deltar i aktiviteter på nettstedene eller tar kontakt på oss på andre måter.

Personopplysningene som vi samler inn avhenger av sammenhengen mellom dine interaksjoner med oss og nettstedene, valgene du foretar og produktene og funksjonene du bruker. Personopplysninger som vi samler inn kan inkludere følgende:

Navn og kontaktopplysninger. Vi samler inn for- og etternavn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer og andre liknende kontaktopplysninger.

Legitimasjon. Vi samler inn passord, passordhint og annen liknende sikkerhetsinformasjon som brukes for legitimasjon og kontotilgang.

Alle personopplysninger som du gir oss må være riktig, fullstendig og nøyaktig og du må informere oss om eventuelle endringer av denne informasjonen.  

 

Informasjon som samles inn automatisk

Kortsluttet: Enkel informasjon – slik som IP-adresser og/eller nettleser- og enhetskarakteristikker – samles inn automatisk når du besøker nettstedene våre.

Vi samler automatisk inn viss informasjon når du besøker, bruker eller navigerer nettstedene våre. Denne informasjonen viser ikke identiteten din (som navn eller kontaktinformasjon), men den kan inkludere enhets- og bruksinformasjon, slik som IP-adressen din, nettleser- og enhetskarakteristikker, operativsystem, språkpreferanser, refererende URL-adresser, enhetsnavn, land, lokasjon, informasjon om hvordan og når du bruker nettstedet vårt og annen teknisk informasjon.  Denne informasjonen er i første rekke nødvendig for å opprettholde sikkerheten og driften til nettstedene våre, og for våre interne analyse- og rapporteringsformål.

Som mange andre bedrifter, samler vi også inn informasjon gjennom informasjonskapsler og liknende teknologier. [Du kan finne ut mer om dette i retningslinjene våre for informasjonskapsler].

 

Informasjon som samles fra andre kilder

Kortsluttet: Vi kan samle inn begrensede opplysninger fra offentlige databaser, markedsføringspartnere, sosiale nettverk og andre eksterne kilder.

Vi kan samle informasjon om deg fra andre kilder, som offentlige databaser, fellers markedsføringspartnere, sosiale nettverk (slik som Facebook) og fra andre tredjeparter. Eksempler på informasjon som vi mottar fra andre kilder inkluderer: profilinformasjon fra sosiale nettverk (navn, kjønn, fødselsdato, e-post, bostedsadresse, brukeridentifikasjonsnumre for kontakten dine, URL til profilbilde og annen informasjon som du velger å offentliggjøre), markedsføringslead og søkeresultater og koblinger, inkludert betalte oppføringer (slik som sponsede koblinger).

 

HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONEN DIN?

Kortsluttet: Vi behandler informasjonen din for formål som er basert på legitime forretningsinteresser, overholdelsen av vår kontrakt med deg, samsvar med våre juridiske forpliktelser og/eller ditt samtykke.

Vi benytter personopplysninger som innsamles gjennom nettstedene våre for en rekke forretningsformål som beskrives under. Vi behandler personopplysningene din for disse formålene i samsvar med våre legitime forretningsinteresser («forretningsformål»), for å kunne inngå eller utføre en kontrakt med deg («kontraktmessig»), med ditt samtykke («samtykke»), og/eller for samsvar med våre juridiske forpliktelser («juridiske årsaker»). Vi indikerer de spesifikke behandlingsårsakene som vi er avhengige av ved siden av hvert formål som er oppført under.  

Vi bruker informasjonen som vi samler inn eller mottar:  

  • For å sende deg markedsførings- eller kampanjekommunikasjon [for forretningsformål og/eller med ditt samtykke]. Vi og/eller våre tredjeparts markedsføringspartnere kan bruke personopplysningene du sender oss for markedsføringsformål, hvis dette er i samsvar med dine markedsføringspreferanser.  Du kan velge å ikke delta i våre markedsførings-e-poster når som helst (se «dine personvernsrettigheter» under).
  • For å sende deg administrasjonsinformasjon [for forretningsformål, juridiske årsaker og/eller muligens kontraktsmessig]. Vi kan bruke personopplysningene dine for å sende deg informasjon om produkt, tjenester og nye funksjoner og/eller informasjon om endringer i vilkårene eller erklæringene våre.
  • Fullføre og administrere bestillingene dine [for kontraktsmessige årsaker]. Vi kan bruke informasjonen din for å fullføre og administrere bestillingene dine, betalinger, returer og varebytter som foretas gjennom nettstedene.
  • For å legge ut kundeuttalelser [med ditt samtykke]. Vi legger ut kundeuttalelser på nettstedene våre som kan inneholde personopplysninger. Før vi legge ut kundeuttalelser, vil vi innhente ditt samtykke for å bruke navnet ditt og uttalelsen din. Hvis du ønsker å oppdatere eller slette uttalelsene dine, kan du ta kontakt med oss på info@atg-glovesolutions.com og påse at du inkluderer navnet ditt, uttalelsen, lokasjonen og kontaktinformasjonen din.
  • Levere målrettet annonsering til deg [for vårt forretningsformål og/eller med ditt samtykke]. Vi kan bruke opplysningene dine for å utvikle og vise innhold og annonsering (og jobbe med tredjeparter for å gjøre dette) som er skreddersydd til dine interesser og/eller din lokasjon og for å måle deres effektivitet. [For mer informasjon kan du se våre retningslinjer for informasjonskapsler].
  • Be om tilbakemelding [for vårt forretningsformål og/eller med ditt samtykke]. Vi kan bruke opplysningene dine for å be om tilbakemelding og ta kontakt med deg om vår bruk av nettstedene våre.
  • For å beskytte nettstedene våre [for forretningsformål og/eller juridiske årsaker].  Vi kan bruke informasjonen din som en del av vårt arbeid med å holde nettstedene trygge og sikre (for eksempel for å overvåke og forebygge svindel).
  • For å opprettholde våre vilkår og retningslinjer [for forretningsformål, juridiske årsaker og/eller muligens kontraktsmessig].
  • For å svare på juridiske forespørsler og unngå skade [for juridiske årsaker]. Hvis vi mottar en rettslig kjennelse eller annen juridisk forespørsel, kan det hende at vi må inspisere opplysningen vi oppbevarer for å avgjøre hvordan vi skal svare på denne.
  • For andre forretningsmessige årsaker Vi kan bruke informasjonen din for andre forretningsmessige årsaker, som dataanalyse, identifisere brukertrender, avgjøre effektiviteten til kampanjene våre og vurdere og forbedre nettstedene, produktene og tjenestene våre og markedsføringen vår og opplevelsen din.

 

BLIR INFORMASJONEN DIN DELT MED ANDRE?

Kortsluttet: Vi deler bare informasjon med ditt samtykke, for å overholde lover, for å beskytte rettighetene dine eller for å opprettholde våre forretningsansvar.

Vi deler og oppgir bare informasjonen din i følgende situasjoner:

  • Samsvar med lover. Vi kan oppgi opplysningene dine når vi er juridisk underlagt å gjøre dette for å være i samsvar med gjeldene lover, på forespørsel fra myndighetene, en rettsak, rettskjennelse eller rettslig prosess, som for eksempel et svar på en rettsbeslutning eller en stevning (inkludert som svar til offentlige autoriteter for å møte nasjonale sikkerhetslover eller krav fra rettshåndhevende autoriteter).
  • Vitale interesser og juridiske rettigheter. Vi kan oppgi opplysningene din når vi mener at dette er nødvendig for å etterforske, forhindre eller forta tiltak i forbindelse med potensielle brudd på våre retningslinjer, mistenkt svindel, situasjoner som involverer potensielle trusler for sikkerheten eller personer og ulovlige aktiviteter eller som bevis i rettsaker vi er involvert i.
  • Leverandører, konsulenter og andre tredjeparts tjenesteleverandører. Vi kan dele opplysningene din med tredjeparts leverandører, tjenesteleverandører, konsulenter eller agenter som utfører tjenester for oss eller på våre vegne og som trenger tilgang til denne informasjonen for å kunne foreta dette arbeidet. Eksempler på dette inkluderer: betalingsbehandling, dataanalyse, e-postlevering, vertstjenester, kundeservice og markedsføring. Vi kan tillatte at utvalgte tredjeparter bruker sporingsteknologi på nettstedene, dette vil gjøre dem i stand til å samle inn data om hvordan du samhandler med nettstedene over tid.  Denne informasjonen kan blant annet brukes for å analysere og spre data, avgjøre populariteten til enkelt innhold og oppnå bedre forståelse av nettaktivitetene dine. Med mindre dette er beskrevet i retningslinjene, så vil vi ikke dele, leie ut eller forhandle denne informasjonene til tredjeparter for deres kampanjeformål.
  • Forretningsoverføringer. Vi kan dele eller overføre informasjonen din i sammenheng med eller under forhandlinger om, enhver sammenslåing, salg av selskapets midler, finansiering aller oppkjøp av alle eller deler av selskapet vårt av et annet selskap.
  • Tredjeparts annonsører. Vi kan bruke tredjeparts annonseringsselskaper for å levere annonser når du besøker nettstedene. Disse selskapene kan bruke opplysninger om besøkene dine på nettstedene våre og andre teknologier som oppbevares i informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å levere annonsering om varer og tjenester som kan være av interesse for deg. [Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon]
  • Tilknyttede selskaper. Vi kan dele opplysningene dine med våre tilknyttede selskaper, i slike tilfeller vil vi kreve at disse tilknyttede selskaper følger denne personvernerklæringen. Tilknyttede selskaper inkluderer vårt eierselskap og eventuelle datterselskaper, fellesforetak eller andre selskaper som vi kontrollerer eller som er under felles kontroll med oss.
  • Forretningspartnere. Vi kan dele opplysningene dine med våre forretningspartnere for å tilby deg visse produkter, tjenester eller kampanjer.
  • Med ditt samtykke. Vi kan formidle dine personopplysninger for hvilket som helst formål med ditt samtykke.

 

BRUKER VI INFORMASJONSKAPSLER OG ANDRE SPORINGSTEKNOLOGIER?

Kortsluttet: Vi kan bruke informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å samle inn og lagre opplysningene dine.

Vi kan bruk informasjonskapsler og liknende sporingsteknologier (som nettvarder og piksler) for å få tilgang til og lagre opplysninger. Spesifikk informasjon om hvordan vi bruker slike teknologier og hvordan du kan nekte visse informasjonskapsler er angitt i våre retningslinjer for informasjonskapsler.

 

BLIR INFORMASJONEN DIN OVERFØRT INTERNASJONALT?

Kortsluttet: Vi kan overfør, lagre og behandle informasjonen din i andre land enn ditt eget.

Serverne våre befinner seg i Belgia. Hvis du åpner nettstedene våre utenfor Belgia, må du være oppmerksom på at opplysningene din kan overføres, lagres og behandles av oss ved våre anlegg og av de tredjeparter som vi kan dele dine personopplysninger med (se «avsløring av informasjonen din» over), i Sri Lanka og andre land.

Hvis du er en innbygger i det europeiske økonomiske området, kan det hende at disse landene ikke har databeskyttelseslover eller andre lover som er like omfattende som de i ditt land. Vi vil allikevel ta alle nødvendige tiltak for å beskytte personopplysningene dine i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldene lover.

 

HVORDAN STILLER VI OSS ANGÅENDE TREDJEPARTS NETTSTEDER?

Kortsluttet: Vi er ikke ansvarlige for sikkerheten til informasjonen du deler med tredjepartsleverandører som annonserer på, men som ikke er tilknyttet, våre nettsteder.

Nettstedene kan inneholde annonser fra tredjeparter som ikke er tilknyttet oss og som kan ha koblinger til andre nettsteder, nettbaserte tjenester eller mobilapper. Vi kan ikke garantere sikkerheten og personvernet for opplysninger du oppgir til tredjeparter. Opplysninger som samles inn av tredjeparter dekkes ikke av denne personvernerklæringen. Vi er ikke ansvarlige for innholdet eller personvernet og sikkerhetspraksiser og policyer til tredjeparter, inkludert andre nettsteder, tjenester eller programmer som kan være koblet til eller fra nettstedene. Du bør vurdere policyene til slike tredjeparter og ta kontakt med dem direkte for å få svar på spørsmålene dine.

 

HVOR LENGE OPPBEVARER VI INFORMASJONEN DIN?

Kortsluttet: Vi oppbevarer informasjonen din så lenge det er nødvendig for å fullføre formålet som er oppgitt i denne personvernerklæringen med mindre annet er påkrevd av loven.

Vi oppbevarer bare personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for formålet som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre oppbevaringsperioden er påkrevd eller tillatt av loven (for skatte-, regnskaps- eller andre juridiske krav). Ingen formål i denne erklæringen vil kreve at vi oppbevarer personopplysningene din i lengre enn to år etter at kontoen din er avsluttet.

Når vi ikke lenger har noen pågående forretingsbehov for å behandle personopplysningene dine, vil vi enten slette eller anonymisere dem, eller, hvis dette ikke er mulig (for eksempel fordi personopplysningene dine er lagret i sikkerhetskopiarkiver), vil vi da lagre personopplysningene dine på en trygg måte og isolere dem fra videre behandling frem til slettingen er mulig.

 

HVORDAN HOLDER VI INFORMASJONEN DIN TRYGG?

Kortsluttet: Vi har som formål å beskytte personopplysningene dine gjennom et system av organisasjonsmessige og tekniske sikkerhetstiltak.

Vi har implementert egnede tekniske og organisasjonsmessige sikkerhetstiltak som er utformet for å beskytte sikkerheten til alle personopplysninger vil behandler. Men vær allikevel oppmerksom på at vi ikke kan garantere at selve Internett er 100 % sikkert. Selv om vi gjør vårt aller beste for å beskytte personopplysningene dine, utfører du overføringen av personopplysninger fra og til nettstedene våre på eget ansvar. Du bør bare åpne tjenestene gjennom et sikkert miljø.

 

HVA ER PERSONVERNSRETTIGHETENE DINE?

Kortsluttet: I enkelte områder, slik som i det europeiske økonomiske området, har du rettigheter som tillater større tilgang og kontroll til dine egne personopplysninger. Du kan vurdere, endre eller avslutte kontoen din når som helst.

I enkelte områder (som i det europeiske økonomiske området), har du visse rettigheter under gjeldende databeskyttelseslover.  Disse kan inkludere retten (i) til å forespørre tilgang til og få en kopi av personopplysningene dine, (ii) forespørre endring eller sletting, (iii) begrense behandlingen av personopplysningene dine og (iv) hvis aktuelt, til dataportabilitet. Under visse forhold kan du også ha rett til å nekte for behandlingen av personopplysningene dine. For å foreta en slik forespørsel, kan du bruke kontaktopplysningene under. Vi vil vurdere og foreta handling på en slik forespørsel i henhold til gjeldende databeskyttelseslover.  

Hvis vi er avhengige av ditt samtykke for å behandle personopplysningene dine, har du rett til å trekke tilbake samtykket når som helst. Vær allikevel oppmerksom på at dette ikke påvirker gyldigheten til behandlingen før det er tilbaketrukket.

Hvis du er innbygger i det europeiske økonomiske området og du mener at vi behandler personopplysningene dine ulovlig, har du også rett til å klage til din lokale databeskyttelsesautoritet. Du finner deres kontaktdetaljer her: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm

 

Kontoinformasjon

Du kan til enhver tid gjennomgå eller endre informasjonen i kontoen din eller avslutte kontoen din ved å:

  • Logge deg inn på kontoinnstillingene og oppdatere kontoen
  • Ta kontakt med oss ved å bruke kontaktopplysningene under

Når du forespør at vi avslutter kontoen din, vil vi deaktivere eller slette kontoen og informasjonen din fra våre aktive databaser. Men enkelte deler av informasjonen kan allikevel bli oppbevart i filene våre for å unngå svindel, feilsøke problemer, hjelpe til med eventuelle undersøkelser, opprettholde våre brukervilkår og/eller overholde lovbestemte krav.

Informasjonskapsler og andre teknologier: De fleste nettlesere er konfigurert for å godta informasjonskapsler som standard. Hvis du foretrekker, kan du vanligvis velge å angi at nettleseren fjerner og avviser informasjonskapsler. Hvis du velger å fjerne eller avvise informasjonskapsler, kan dette påvirke visse funksjoner eller tjenester på nettstedene våre. For å melde deg ut fra interessebasert annonsering fra annonsører på nettstedet vårt, kan du gå til http://www.aboutads.info/choices/. [For mer informasjon kan du se våre retningslinjer for informasjonskapsler]

Avmelde deg fra e-postmarkedsføring: Du kan oppheve abonnementet ditt på e-postlisten for markedsføring når som helst ved å klikke på avmeldingskoblingen i e-postene som vi sender deg eller ved å ta kontakt med oss gjennom kontaktopplysningene under. Du blir da fjernet fra e-postlisten for markedsføring – men vi vil fremdeles ha behov for å sende deg tjenesterelaterte e-poster som er nødvendige for administrasjonen og bruken av kontoen din. Du kan også avmelde deg ved å:

  • Oppgi preferansene dine når du registrere kontoen din på nettstedene.
  • Logge deg inn på kontoinnstillingene og oppdatere preferansene dine.
  • Ta kontakt med oss ved å bruke kontaktopplysningene under

 

OPPDATERER VI DENNE ERKLÆRINGEN?

Kortsluttet: Ja, vi oppdaterer denne erklæringen etter behov for å opprettholde samsvar med gjeldende lover.

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den oppdaterte versjonen vil bli indikert med en oppdatert «revidert» dato og den oppdaterte versjonen trer i kraft så snart den er tilgjengelig. Hvis vi foretar viktige endringer i denne personvernerklæringen, kan vi informere deg om dette enten ved å legge opp et fremtredende varsel på nettstedet om en slik endring eller ved å sende deg en melding direkte. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå denne personvernerklæringen regelmessig for å holde deg informert om hvordan vi beskytter informasjonen din.

 

HVORDAN KAN DU TA KONTAKT MED OSS ANGÅENDE DENNE ERKLÆRINGEN?

Hvis du har andre spørsmål eller kommentarer om oss eller policyene våre, kan du sende oss en e-post på info@atg-glovesolutions.com eller kontakte oss via post på:

 

ATG Lanka Pvt Ltd

7 Spur Road

11450

Katanayke

Sri Lanka