ATG® Intelligent Glove Solutions |
 

ATG<sup>®</sup>-Hansker

ATG® setter innovasjon og kvalitet på førsteplass og designer, utvikler og produserer hansker som gjør det mulig å forbedre prestasjonene til det mest sofistikerte arbeidsverktøyet som finnes, nemlig hånden. Vi har tro på å gjøre ting enkelt og tilbyr bare 4 merker som er vennlige mot huden, ekstremt behagelige og svært slitesterke.

Alle hanskene våre er dermatologisk godkjent av Skin Health Alliance og ettervasket før innpakning, slik at vi kan garantere at de er «ferske fra pakken», slik det er sertifisert av Oeko-Tex®. Alle ingredienser som brukes i produksjon av hanskene, overholder kravene i REACH, og ingen av produktene våre inneholder stoffer som regnes som farlige (SVHC-stoffer).

I en bransje drevet av tjenesteutsetting er ATG® en tradisjonell produsent som bruker den aller nyeste teknologien til å levere hansker i verdensklasse. Vi gjør alt selv og garanterer at ingenting er tjenesteutsatt.

KOMFORT – UTFØRELSE – HÅNDPLEIE

Hos ATG® utvikler vi ikke hanske for hanske, vi investerer i stedet i utvikling av teknologiplattformer som dekker kundenes behov. Med denne innfallsvinkelen sørger vi for en konsekvent opplevelse uansett hanskeserie (f.eks. AIRtech® for MaxiFlex® og MaxiCut®).

Teknologiplattformene våre er sentrert rundt tre hovedkonsepter – komfort, slitestyrke og HandCare™ (renslighet), som virker sammen og gir en ideell hanskeopplevelse for hvert spesifikke bruksområde.